Psychoterapie

Články 12/12/2024

Jak na párovou terapii? Nejčastěji kladené otázky

Kdy je párová terapie pomocná? Jak hluboce se musíme do ní zapojit? Bude to fungovat, když můj partner se nechce zúčastnit?

Pár poznámek o psychoterapii

Proč se psychoterapie bojíme? Jsou umění a analýze snů pomocné v terapeutickém procesu? Dozvěďte se více z tohoto článku!
Články 22/07/2024

Zlato ve snu viděti, štěstí míti. Klíč ke snu

Proč jsou sny důležité pro naši psychiku? Jak dokážeme pochopit své nevědomí skrz pochopení snů?
Články 22/07/2024

Skvrna či flek, na duši lék. O smejváku

Co se skrývá pod pojmem „smejvák“? Jak vypadá tato arteterapeutická technika a s čím nám může pomoct?
Články 22/07/2024

O arteterapii, tvorbě a hojivosti obrazů

Co je arteterapie? Jak nám může vlastní umělecká tvorba pomoct s naší psychikou a pochopením sebe?
Články 22/07/2024

Psychoterapie – moderní strašák nebo kouzelník?

Proč se někteří bojí psychoterapie? Stojí to za to? A naopak - vyřeší náš problém terapeut sám?
Články 05/04/2024

Každodenní duševní trápení: jak na to

Nevíte, odkud se bere vaše duševní trápení? V tomto článku najdete informace o traumatech a negativních myšlenkách a o tom, jak s nimi pracovat.
Články 05/04/2024

Jak pracovat s negativními myšlenkami: 5 kroků, které zastaví kolotoč ve vaší hlavě

Co v nás vyvolávají negativní myšlenky? Jak s nimi zacházet? Jak můžeme změnit své myšlení a zbavit se těchto myšlenek?
Články 04/04/2024

K čemu je dobrá terapie?

Jak nám terapie může pomoct? Proč je dobře přemýšlet do hloubky nad svou minulosti a dnešním životem? Jak nás terapie osvobozuje od traumat?
Články 03/04/2024

Co je trauma?

Dozvěďte se, co je trauma, jak vzniká, co v nás dělá a jak s nim pracovat.
Články 06/03/2024

Vztahy a párová terapie: co musíte vědět

V tom článku najdete informace o udržování vztahu a o párové terapii - jak vypadá, kdy se hodí a v čem může pomoct.
Články 29/02/2024

„Vyhoření“ jako příčina partnerské krize

Jak dochází k vyhoření ve vztahu? Kudy vede cesta k partnerské krizi? Jak vést vztah, abychom zabránili krizi?

www.znamylekar.cz © 2022 - Najděte si lékaře a objednejte se

Web používá soubory cookie k poskytování služeb v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.
Ve svém prohlížeči můžete definovat podmínky pro ukládání nebo přístup k souborům cookie.