Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Petr
Po plastice natržených vazů v koleni mohu opět sportovat dokocne i bez ortézy. Pan doktor odvedl skvělou práci.
Jan AkaZubr
Jan J. Pan doktor mi operoval ramenní kloub cca v roce 2011 férový přístup přístup, vše proběhlo hladce, rahabilitace taktéž od té doby vše ok. díky moc.
Mikolášová
Chtěla bych touto cestou poděkovat panu MUDr. phd Petru Mašátovi za perfektně vykonanou operaci pravého ramene, která se konala 14.10 2013 v artroskopickém centru Beroun. Za jeho skvělý přístup a jeho odborně vykonanou operaci. Zároveň děkuji veškerému personálu jak na příjmu, tak i sestrám za skvělou péči.
Děkuji Julie Mikolášová, Praha 4.
anicka.hrmo
Vazeny pan doktor.Pred 4 tyzdnami ste previedli u mna v Horovich totalnu vymenu kolenneho klbu.S vysledkom operacie som maximalne spokojna.Koleno v pohode jazva skoro neviditelna a bolesti uz ziadne.Pan doktor ste mimoridne dobry odbornik,patri Vam odo mna obrovske uznanie a vdaka.Caka ma este operacia druheho kolena,ktore velmi rada zverim, iba do vasich ruk.MOC VAM DAKUJEM!!!!!!!Prajem Vam a Vasej rodine pohodu a zdravie.Este raz moc dakujem celemu tymu a personalu v Horovickej nemocnici.Pacientka Anna Szkukalekova z Prahy.
T.K.
S přístupem pana doktora jsem velice spokojená. Vše mi jasně vysvětlil, byl milý a profesionální. Navíc si myslím, že je skvělý operatér. Je to výborný lékař, jsem moc spokojená, že jsem se šla léčit právě k němu.
L.M.
Tragedie. Pan doktor me prijal s bolesti kolena. Neposlal na zadnou zobrazovaci metodu, behem 5 minut stanovil diagnozu a odeslal na rehabilitaci. Nezajem o pacienta, zadne vysvetleni, co muzu, co je dobre, ceho se mam zdrzet, zadny protokol ci nazev diagnozy. Sama rehabilitacni byla zmatena co vlastne ma delat neb tam snad pro jistotu vyjmenoval vse co se da s kolenem delat. Jsem rad, ze po pretrvavajicich problemech navstevuji jineho ortopeda, ktery me vse zodpovedel.
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze