Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Nemocnice Hořovice - NH Hospital, a.s.
K Nemocnici 1106, Hořovice 268 31
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (92)

MUDr. Marta Martínková • Jiný

Paní doktorka má zřejmě místo očí čočky z mikroskopu nebo křišťálovou kouli, protože pohledem dokáže určit zda máte nebo nemáte např. HPV papilovary, případně jiné bakterie, nebo změny na sliznici. Takže cytologii Vám neudělá i přesto, že jste po hysterektomii s důvodu těžké dysplazie a máte na toto vyšetření nejenom nárok, ale především povinnost kontrol po tomto zákroku. A to ani v tom případě, že máte akutní mykózu ....TO PŘECE VIDÍM, ŽE JE TO ČISTÉ oznámí Vám arogantně ze svého křesílka, kde se vůbec nenechá vyrušit ze své snídaně a dál v klidu pojídá jogurtík, popíjí kávičku (čaj) a vše hlasitě míchá a vyškrabuje lžičkou, aby jste si i Vy její snídani užila. Sestřička je velmi zdatný it pracovník ...co jsem pochopila, tak to tam tak trochu řídí. Nicméně během zdatného datlování Vám kouká přímo do vagíny, protože gynekologické křeslo je natočené přímo proti jejím očím. Na konci Vám paní doktorka oznámí, že vlastně za to můžete Vy, protože se Vás na začátku ptala jaké máte přání

Martin Derčalík • Jiný

Děkuji panu doktorovi Děrčalíkovi za lidský přístup a perfektně provedenou výměnu kolene. Také bych se chtěla zmínit o úžasném andělovi sestřičce Aničce Ozanové. Moc mi pomáhala její přítomnost, děkuji.

MUDr. Veronika Kadeřábková • Jiný

Nejlepší paní doktorka, u které jsem kdy byla co se gynekologie týče. Naprosto profesionální přístup, vše vysvětlí a je velice příjemná. Vůbec celý tým gynekologie a porodnice v Hořovicích je skvělý.

Martin Derčalík • Jiný

Smekám klobouk! Rychlé zjištění příčiny problému, odborné vyšetření, perfektní operace. Profesionální přístup, odbornost a lidskost. Doporučuji, veliká spokojenost.

Pavel Kasík • Jiný

Pan doktor je velmi empatický a zkušený lékař, který je vždy ochotný, milý a především důkladný, nic nepodcenit. Měli by se takto chovat všichni lékaři. Jen tak dál..

Martin Derčalík • Jiný

Chtěly bychom poděkovat MUDr. Derčalíkovi za provedenou operaci kolene den 5.10.2024. Je výborný ortoped s lidským přístupem k pacientovi. Příští rok nás čeká operace druhého kolene a bude to opět v Hořovicích u MUDr. Derčalíka. Sestry Mottlová a Preislerová

MUDr. Jaroslav Forman • Jiný

Se službami pana doktora jsem spokojená a vše mi podrobně vysvětlil, i poradil postup rehabilitace po operaci. Je to šikovný a milý člověk na správném místě.

B
    MUDr. Jan Ševít • Jiný

Se silnou bolestí v podbřísku, objednaná jsem přišla na vyšetření. Ševít byl neskutečně nepříjemný a bez zájmu. Narval do mě ultrazvuk a pak zrcadlo bez lubrikantu, bylo to velmi nepříjemné. Řekl mi, že mi nic není a přesto mi napsal antibiotickou mast. Nebyla snaha ani o vyšetření moči. Večer bolesti neustávali a proto jsem musela na pohotovost, kde mi zjistili zánět ledvin. Upřímně zvažuji stížnost. Díky za nic.

Zdeněk Poledník • Jiný

Pan doktor Poledník mne v srpnu provedl TEP kolene. Po osmi týdnech po operaci žádné potíže a jizva prakticky není vidět No kdo umí, umí :)
    Chtěl bych tímto panu doktorovi a všem, co se o mne starali, moc poděkovat.

Martin Derčalík • Jiný

Pan doktor Derčalík je kapacita, od první návštěvy až po operaci kolene lidský přístup, vysvětlení všeho potřebného. Příští rok mne čeká operace druhého kolene a již teď vím, že to bude zase v Hořovicích.