Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujeme široké spektrum zdravotnických služeb.

Služby

Specialisté

Poliklinika Modřany
Soukalova 3355, Praha 143 01
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (104)

MUDr. Václav Tomášek • Jiný

Skvělý neurolog, výborný diagnostik, poradil mi i po telefonu, co dělat po úraze, doporučuji.

Díky za hodnocení! V. T.

MUDr. Hana Maryšková • Jiný

Totální neochota a neúcta jak od sestry tak od paní doktorky. Nezájem cokoliv řešit a nezájem podat jakékoliv informace o tom, jak se pacientovi daří podle přístrojů. Aby se mi někdo vysmíval za vzhled, metr ode mě, mi přijde totálně neprofesionální. Za to všechno si pak paní doktorka u pojišťovny naúčtuje 5 000 Kč a přitom neodvedla absolutně svojí práci. Určitě nedoporučuji a nemyslím si, že by někomu p. doktorka dokázala pomoci.

Y
    MUDr. Martina Doubravová • Jiný

Pani doktorka je jedním slovem výborná na diagnostiku, vše vysvětlí.

MUDr. Václav Tomášek • Jiný

Sehnat dobrého neurologa není úplně snadný úkol, o to větší radost mám, že jsem vlastně omylem natrefil zrovna na pana Tomáška. Perfektní vysvětlení, rychlé vyšetření, na poměry lékařů i víceméně příjem v objednaný čas. Odcházím z ordinace s dokonalým přehledem, co to moje tělo vymýšlí za kraviny a proč. Ne pouze s hrstkou léků a vírou, že snad zaberou. Recenze o aroganci opravdu nechápu. Jediná výtka je, že by bylo super mít možnost se objednat online.

MUDr. Václav Tomášek

Díky za hodnocení i za pochopitelnou připomínku. Vysvětlení, proč se ke mě není možné objednat online, možná přivítají i další pacienti. Tak tedy: při objednání musím pacienty vždy požádat, aby den před vyšetřením návštěvu ještě jednou telefonicky potvrdily. Toto opatření jsem zavedl v momentě, kdy mi téměř každý den někdo objednaný nepřišel a mě to již stálo desítky tisíc ušlého zisku. Objednávání tedy musím mít pod kontrolou. A omlouvám se všem, kterým to tímto komplikuji.

MUDr. Václav Tomášek • Jiný

Pan doktor je arogantní a sebestředný člověk. Napřed vyslechl moje problémy a pak mi řekl že mně léčit nebude . Skandální chování. Zřejmě má svoji klientelu a člověku s problémy není ochoten pomoct.

MUDr. Václav Tomášek

Přestože píšete příspěvek pod cizím jménem, mohu reagovat, protože jsem Vás poznal. Při vyšetření jsem věnoval dost času tomu, abych Vám vysvětlil podstatu Vašeho problému, i když jeho příčina byla z jiného oboru (ORL). Je pravda, že některé diagnosy dnešní medicína často nedovede léčit (kdo chce vědět více, může si vygooglit tinnitus). Za to, že se Vám to nelíbí a nechcete to přijmout, nemohu já. Zlobíte se na svou nemoc. Já opravdu nejsem arogantní. To, že nemohu z povahy onemocnění pomoci, je zcela jiný příběh, než jak ho podáváte Vy. Z Vašeho vyjádření to vypadá, jakobych léčit mohl, ale nechci. A ano, mám svojí klientelu. Za 25 let asi 5000 pacientů a každý den jich přibývá. Nikoho jsem nikdy neodmítl, vždy ochoten pomoci, jen co je v mých silách. To, jestli ode mě odejdou lidé spokojení, ale nezáleží jen na mě.

MUDr. Josef Uskoba • Jiný

Za mě skvělý diagnostik a empatik, je však nutné pana doktora dělat jeho práci a nemluvit zbytečně moc, čím míň slov, tím lépe. Pomohl mi při dvou náhlých akutních problémů (zápěstí a pata), oceňuji i okamžitý RTG pro jistotu.

MUDr. Naděžda Reifová • Jiný

Paní doktorka i sestřička vždy milé se zájmem pomoci. Individuální přístup, léčba. Klid, pohoda, žádné dlouhé čekání. Registrovaná jsem již dvacet let.

F
    Jitka Klinderová • Jiný

Diky Pani Dr.Klinderove jsem se dostala k akutni operaci.Velmi arogantni Dr.!!!

MUDr. Eva Jančová • Jiný

Děkuji za vstřícný a empatický přístup paní doktorky Jančové, která je vysoko nad běžným standardem.Vše odborně vysvětleno, skvělá i její sestřička.

Hana Pitínová • Jiný

Paní doktorka je možná medicínsky schopná, ale vše ostatní pokulhává. Přišla jsem s podezřením na konkrétní nemoc. V jednom mailu mi spolu s výsledky napsala, že neví, co s tím. Po měsíční dovolené a opakované urgenci mi paní doktorka odpověděla, že test zapomněla zadat ona nebo laboratoř a že si mám přijít znovu. Na spoustu věcí jsem se musela opakovaně dopřávám nebo zjišťovat sama. Opravdu nedoporučuji, už docházím k jinému lékaři a přístup je nesrovnatelný.