Léto je období prázdnin a dovolených, příznivějšího počasí pro aktivní pohyb v přírodě, období setkávání, období sezónního ovoce a zeleniny, ale také období přibírání hmotnosti. Více společenských příležitostí spojených s grilováním, častější konzumace alkoholu, ale také počasí nám řadě z nás přináší řadu omluv, proč plánovaný pohyb jsme nemohli realizovat – příliš horko, záplavy…
V létě se přibírá podobně jako o Vánocích, v průměru plus 3-4 kg. Samozřejmě, že záleží na každém z nás, ale ráda bych připomněla několik drobností, které nám mohou pomoci si uvědomit, co možná trošku jinak?
Pokud máme svůj jídelníček celoročně pod kontrolou, asi nikdo z nás se nechce vrátit z dovolené s několika kilogramy navíc.
Jak si užít a nepřibrat? 10 tipů na nejen letní jídelníček:
Krásné aktivní léto vám všem!
Tento článek byl zveřejněn na serveru ZnamyLekar s výslovným souhlasem autora nebo autorky. Veškerý obsah webových stránek podléhá příslušné ochraně podle zákona o autorském a průmyslovém vlastnictví.
Webové stránky ZnamyLekar neobsahují odborné lékařské poradenství. Obsah těchto webových stránek (text, grafika, obrázky a další materiál) byl vytvořen pouze pro informační účely a nenahrazuje lékařské poradenství, diagnózu nebo léčbu. Pokud máte pochybnosti o zdravotním problému, obraťte se na specialistu.