Poliklinika pod Marjánkou
Poliklinika pod Marjánkou 1906/12, Praha

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Paní doktorka je skvělá!!!! - A snaží se nedávat při každém zakašlání antibiotika! - Se sestřičkou fungují jako tým: starala se o mého muže (v dětství) a teď se stará o naše dva kluky - je rozumná a nepřehání!

Byl jsem u ni kdyz mela zastup za moji doktorku. Velmi neprijemna, neochotna a hruba, velmi nasilne mi strcila spachtli do pusy atd atd... nedoporucuji

K paní doktorce jsem se synem začala chodit před 7lety a za celou dobu si nemohu na nic stěžovat. Milá vstřícná a ochotná, i během své dovolené byla na telefonu a poradila, po očkování, kdy synovi natekla prdelka se mnou vše konzultovala,a vždy pomohla. Jsme naprosto spokojení:)

C

K paní doktorce již chodíme s dcerou 10 let, nemohu si na nic stěžovat, dcera k ní chodí ráda.

Je to odborník na svém místě, važte si takových lékařů.

NEJLEPŠÍ DĚTSKÁ DOKTORKA KTEROU ZNÁM.NEJEN JÁ BYL U NÍ ALE I MÉ KLUCI. CO SE TÝKÁ ODBORNOSTI A PRAXE VŠE NA JEDNIČKU Z HVĚZDIČKOU. JESTLI BYCH MĚL ŘICÍ NEPOZNAL JSEM NIKOHO TAK VÝBORNÉHO A SKUŠENÉHO JAKO JE PANI DOKTORKA MEDKOVÁ, PROSTĚ ZLATÉ RUČIČKY. ZATO A I ZA MÉ KLUKY JÍ MOC DĚKUJI A VÍMŽE KLUCI JSOU UNÍ VELMI SPOKOJENÍ. JÍŘÍ TVRZ PRAHA 6

Chodila jsem k paní doktorce prakticky odmala. Nemůžu si stěžovat. Diagnostikovala mi mononukleozu, kdy vedle na ORL tvrdili, že mám nateklé mandle z nastuzení. Díky tomu, že na ORL se spletli jsem měla následky, ktré mi vyléčila znovu tato paní doktorka. Bylo to asi před 5 lety. Když jsem byla nemocná s mononukleozou, byla na telefonu i o víkendu kdyby něco. Nedám na ní dopustit, mělo by být víc takových lékařů, jako ona. Vždy ona i sestřička velice ochotná a když má pochybnosti, ihned posílá k odborníkům.

Je pravda, že i naše rodina patří k příznivcům této paní lékařky. Díky její všímavosti jsme i my několikrát prošli odborným vyšetřením, které se později ukázalo v prevenci jako správné řešení. Těžko samozřejmě posuzovat její odbornou kvalifikaci očima laika. To, co hodnotíme stejně jako většina ostatních maminek zde níže, je ochota, zájem o pacienta, čas se mu věnovat, laskavé prostředí ve spolupráci s paní sestřičkou, konzultace po telefonu mimo prac. dobu. Člověk si všímá drobností, např. když s vámi lékař dopředu konzultuje cenu léků, výběr zdravotnického zařízení atd. Jeden by si řekl, že vše zde zmiňované by mělo být samozřejmostí, ale to bychom museli žít na jiném místě a v jiném čase, viďte?!

Š

Vždy skvělá, ochotná, nikdy nic nezanedbala a se sestřičkou sehraná, již 15let k ní chodíme. Doporučuji

Pani doktorka je moc prijemna, ochotna a k detem pristupuje citlive