Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Služby
Specialisté
Poliklinika pod Marjánkou
Poliklinika pod Marjánkou 1906/12, Praha 169 00Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (52)
Jaroslava Bauerová
K panu doktorovi jsem přišla omylem, měla jsem jít jinam a spletla si to. Pan doktor už sice končil, ale vzal mne a vyšetřil. Byl vlídný a empatický.Působí na mne jako profesionál, pomohl mi velmi.
Chp
Úžasná paní doktorka, která má vždy nápad, jak účinně pomoci.
Poláková Irena
Mudr Jelínka znám ještě když pracoval v Dejvicích. Jsem s ním na 100% spokojená.
Marie T.
Naprosto skvělý doktor na svém místě. Toho, od čeho jiní na Bulovce dali ruce pryč se nebál řešit a umí více než jen papouškovat, že nemáte vzorovou váhu. Umí problém skutečně najít a vyřešit! Za mě skvělá volba!
I.B.
Pana doktora znám přes 12 let. Velká spokojenost. Precizní práce.
NM
Pan doktor je odborník ve svém oboru! Nejlepší přistup, léčba, operace, pooperační péče a i následná. Naprosto doporučují, většího odborníka nenajdete :)
Kéž by bylo více takových lékařů :)
T. B.
Do ordinace je pomalu nemožné se dovolat. Platba pouze hotově a když chcete doklad o zákroku pro pojišťovnu tak se dost cuká..
Jan Mužík
Děkuji panu Dr.Holému za jeho přístup a provedený zákrok. Objednací termín na první kontrolu byl krátký, když jsem zdůraznil, že mě místo již delší dobu bolí. Kontrola proběhla přesně na čas - stručná, věcná, na všechny otázky jsem dostal odpověď a odcházel jsem s termínem chir. zákroku na příští týden. Vše proběhlo podle mých představ. Za mě naprosto v pořádku, pan doktor je profesionál. Děkuji
L.P.
Sestřička je moc milá a vždy se mi snažila maximálně vyjít vstříc. Pan doktor Dokoupil mi nejednou pomohl: po složité operaci zápěstí s osteosyntézou, distorzi kolene i opakovaných bolestivých problémech s bederní páteří. Děkuji!
EK
K paní doktorce chodím již řadu let, úžasná doktorka se skvělým přístupem, její léčba mi opravdu velmi pomohla a pomáhá, má lidský, vstřícný, milý přístup k pacientovi. Ona i její sestra jsou dokonalý tým.
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze