MUDr. Zuzana Málková

Hradec Králové 1 adresa

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Poliklinika II Hradec Králové • Jiný

Úžasná, naslouchající paní doktorka, která hledá příčinu potíží, nezlehčuje problém a zároveň nedělá "z komára velblouda". Sestřička milá, vtipná a velice ochotná. Syn od mimina do zatím 15 let a nikdy se u paní doktorky a sestřičky necítí nepříjemně.

S paní doktorkou jsem velice spokojená a to nejen s ní, ale i se sestřikou.
Vždy usměvavá, klidná, poradí a uklidní. Mám často nemocného syna a vždy jsem s její léčbou a postupem byla spokojená.
Během toho co si povídám s paní doktorkou, tak o syna se stará sestřička, podá hračky a hraje si s ním.
Jelikož jsem během po 2,5 letech měnila dětského lékaře můžu porovnat a paní doktorka Málková je opravdu výborná .....za mě určitě maximální spokojenost!

nespokojená matko,seberte kartu a jděte, nemusíte čekat až dospěje, to nevíte?paní doktorka určitě není střevo,když si nejste jistá, jděte pro jistotu na pohotovost, ne vše je tak,jak to vypadá, a paní doktorka je odbornost všeobecná, není specialista na chirurgii. já si stojím za tím, že paní doktorka je velmi spolehlivá a výborná lékařka.

Pani doktorka nepoznala pricinu bolesti meho trimesicniho syna,vim,ze se to muze stat,prece to je jen clovek,jen kdyby si odpustila reci typu: "on nebude porad hodny maminko,neni to hadrova panenka,taky musi brecet" druhy den meho syna operovali pro invaginaci streva a akutni apendix. pani doktorka zrovna ordinovala na detske pohotovosti,uz jsme ji zazili pred timto vysetrenim a to se starsim synem,ani se na nej nepodivala,ted vim,ze si pockam ke sve pani doktorce a za osetreni na pohotovosti radeji usetrim penize. ironicky,neprijemny pristup,misto pomoci ze me udelala blbce a pritom se jednalo o akutni pripad! nedoporucuji!Chramostova m.

Paní doktorka je velmi sympatický a pozitivní člověk,navíc jsou se sestřičkou veselé a to k té práci patří,když příjdete k zamračenému lékaři moc vám to na stavu nepřilepší,že. V jejich rukou se cítím nejlépe.

Nejlepší doktorka,co jsem kdy poznala!! Sympatická,naslouchavá,usměvavá,umí poradit,..atd.

N

Chodím s dcerou již 9 let k paní doktorce a nemůžu si vynachválit. Má velice dobrý přístup k dětem i jejich rodičům, poradí kdykoliv i mimo pracovní dobu. Po narození dcery nám dala na sebe mobilní telefon a již několikrát jsme toho využili a bez problémů. Jsme moc spokojení.

K paní doktorce Málkové,jsem chodila jako dorost,nyní k ní chodí obě mé děti.Jsem s ní velice spokojená.Je to takové naše zlatíčko.Všem ji doporučuji.Lenka

K paní doktorce jsem chodila co by dorostenka a vždy jsem s ní byla velice spokojená.Ted jsem máma dvou dětí a obě děti chodí také k paní doktorce Málkové a já i manžel jsme velice spokojeni s její péčí o naše děti.Ona i sestřička jsou velmi milé a vstřícné.Paní doktorka je příjemná i když jí žádáte o radu nebo pomoc mimo její pracovní dobu což rozhodně není obvyklé.

Paní doktorka i sestra mají dobrý přistup k dětem, chodila jsem k ní já a nyní i moje děti, doporučuji.