Poliklinika II Hradec Králové
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Služby
Specialisté
Poliklinika II Hradec Králové
Bratří Štefanů 895, Hradec Králové 500 03Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (86)
H.
Pan doktor Hlubik je velmi empatický a milý. Vždy mi pomohl a byl ochotný rychle jednat. Ano, sestřička je trochu ráznější, ale nemá to vliv na skvělou péči pana doktora. Je to velmi zkušený profesionál.
Jarmila
Po úraze a po operaci oka jsem byla pozvána na kontrolu a čekala jsem přes 3,5 h. Dlouhé čekání nebylo poprvé. Bez objednání chápu, že to nemůže být hned s ohledem na objednané pacienty, ale je toto v kompetenci sestry, která by měla mít více empatie. Poslední dobou i paní doktorka není tak milá, jako bývala. Také jsem se nesetkala s tím, že člověk nedostane žádnou zprávu! Začínáme tam s manželem chodit neradi :(
Konstantýna
Protivná a náladová doktorka, sestra také nepříjemná. Měli by se nad svým chováním k pacientům zamyslet. Věčné dlouhé čekání v mrňavé a přeplněné čekárně, i po předchozí domluvě nebo objednání čekání cca 2h i více a pak se ještě koukat na otrávené obličeje obou. Jsem ráda, že jsem udělala změnu lékaře.
Václav
Potvrzuji negativní zkušenosti pacientů se sestrou, opravdu neprofesionální přístup, nepříjemná, přímo z ní čiší, jak lidi nemá ráda a vrchol jsou zcela nevhodné komentáře na adresu klientů a jejich obtíží. Pan doktor umí, ale dříve byl opravdu důkladnější při stanovení příčin zdravotních problémů pacientů.
Pavel
Asi může být dobrý, ale za mě typický Dr.za mladí našich babiček. Nedoporučuji k vyšetření s dítětem, které se bojí. U jakékoliv vyšetření, které nejde dle jeho představ, je velmi nepříjemný a arogantní.
Michal Dubský
Jsem ve všem moc spokojen. Snaží se člověku pomoci, jen jak to je vůbec možné.
Adela
S bolesti kolene mi rekl, ze to mam od zad a na RTG nic nevidi. Nenechal me mluvit takze jsem mu ani nemohla popsat co me vlastne boli a pri jakych cinnostech. Jsem mlada takze semnou jednal jak z blbcem. U jineho ortopeda mi diagnostikovali artrozu a zanet synovialni membrany. Uzivam leky a mam klidovy rezim.
Mohla jsem na tom byt davno lepe kdyby me pan doktor skutecne vysetril a nevykaslal se na to. Je to arogantni clovek.
Blanka
S léčbou a přístupem pana doktora jsem dlouhodobě velice spokojená. Kromě zdravotních i estetických výsledků jeho léčby oceňuji také jeho lidský přístup k pacientovi. A to platí i pro zdravotní sestry v ordinaci. Léčbu u pana doktora Beneše mohu bez obav doporučit.
Jan F.
Dne 21. 1. 2025 jsem byl se svým problémem kvapně vyšetřen („Nic tam nevidim.“) a odeslán k praktické lékařce. Pracoviště jsem zvolil, protože necelých šest let nazpět mi tam s jiným problémem pomohli.
Důvodem odmítnutí bylo ve zkratce 1) zde léčí uši, nikoli krk (sdělené paní doktorkou), 2) tohle má léčit praktik, ten na to má kódy (sdělené paní doktorkou) a 3) měli plnou čekárnu patrně dopředu neohlášených akutních případů (viděl jsem sám).
Všechny tři argumenty beru a považuji za pádné. Tím spíše nepochopím, proč nelze 1), 2) a 3) srozumitelnými větami napsat na web, či alespoň vyvěsit na dveře, nebo mne den předem mohli kvapně odbýt SMSkou, když už já jsem se v SMS vypisoval. A když ani to není možné, proč mi telefonicky sestřička doporučila se dostavit?
Proč jsem čekal hodinu v čekárně a vážil sem cestu, následně zabíral čas a prostor ostatním pacientům i zdravotníkům?
Pracoviště v mých očích v kategorii organizace žalostně selhalo, proto dávám nízké hodnocení a nedoporučuji.
Lada Kováčová
Pan doktor mi vždy vyšel vstříc jak termíny návštěvy, tak i operace. Nemusela jsem čekat na termín prohlídky několik měsíců jako mi navrhovali v Praze. Cenově byl rovněž příznivější než ty částky nabízené v Praze. Když jsem si zapomněla kompresní punčochy, měl je k dispozici přímo v ordinaci a nemusela jsem běhat nikam do zdravotnických potřeb. Po operaci dokonce požadují, aby jim klient ohlásil, že dorazil v pořádku domů. Pomohl mi zajistit termín návštěvy na dobu, kdy jsem měla možnost hlídání dítěte. Za mě fantastická a komplexní péče. Takovou jsem v Praze nezažila a jsem ráda, že jsem dala na doporučení a zajela až do HK. Mám zde za sebou již jednu velkou operaci s odstraněním křečových žil a určitě i s druhou půjdu sem. Rovněž jsem zde byla i na cévním vyšetření pro jiného doktora a sklerotizaci varixů.