Mgr. Zuzana Hovorková (Malotová)

přijímá nové pacienty

Fyzioterapeut Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

650 Kč

1 150 Kč

400 Kč

Fyzioterapie U Císařského pluku

Absolvovala jsem magisterské studium na lékařské fakultě Masarykovy Univerzity v Brně. Při terapii nahlížím na jedince komplexně a snaží se nalézt příčinu obtíží. Věnuji se jak dospělým, tak i dětem. Používám měkké a mobilizační techniky, prvky z konceptu DNS profesora Pavla Koláře, Ludmily Mojžíšové a senzomotorické stimulace.

„Nejčastěji se věnuji pacientům s bolestmi zad, vadným držením těla a problematice nohy (např. plochá noha, vbočený palec,...), ale bohaté zkušenosti mám i s profesionálními sportovci a pohybově aktivními lidmi."

Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

příjemná, empatická, vysvětlí problém, ukáže problematické partie i na obrázcích, snaha o vyřešení problému, vždy maximální spokojenost

T
Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Skvělý, profesionální, vnímavý přístup. Již během jednoho dne jsem pocítil vyrazné zlepšení.

Z
Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Empatický přístup, příjemné chování, důkladné vyšetření a detailně probrané problémy a návrh jejich řešení. Jsem velice s přístupem spokojená, po návštěvě se cítím skvěle, ikdyz vím, že je předemnou dlouhá cesta, aby problémy zmizely. Velmi doporučuji

Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut

Naprosto skvělá odborná péče, paní vše krásně vysvětluje a je moc milá

Byla jsem velmi překvapena odbornou a milou péčí.

O
Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Moc příjemné prostředí, profesionální přístup, komunikace a pečlivost p. doktorky Zuzany. Hned jsme zjistili problém a úspěšně to vyřešili. Určitě doporučuji:-))

Velmi vstřícná fyzioterapeutka, vše dopodrobna vysvětlila, ukázala, zopakovala. Rozhodně bych ji doporučila.

Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Perfektní a velmi milý přístup, cviky mi prakticky ihned pomohly zbavit se bolestí, proto naprostá spokojenost :-)

Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Jsem opravdu vděčná za přístup a pochopení. Paní magistra se snaží terapii co nejvíce přizpůsobit mým možnostem - často díky práci nestíhám najít si čas každý den cvičit, paní magistra se tedy snaží "navnímat" můj den a zasadit do něj cviky tak, abych je zvládala i v běžném provozu. Velké díky.

Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Masáž zad 60 minut

Byl jsem nadmíru spojen, a určitě se vrátím. Masáž byla