O nás
28. pluku 575/21, Praha 101 00Telefonní číslo
Názory o lékařích (349)
Izabela
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní Vrbová je naprosto fantastická. Ulevila mi od akutní blokády krku, zatejpovala a poradila i cviky na uvolnění, vše během 30 minutové návštěvy. Mohu jen doporučit, má zlaté ruce i milý přístup.
Daniel Rössler
Návštěva ověřená
Velmi milý a lidský přístup. Je vidět snaha opravdu pomoci a najít to nejlepší řešení pro vás. Netlačí se na něco pokud to nejde a to oceňuji nejvíce, protože jinde jsem si připadal vždy nepříjemně, když mi něco nešlo. Rozhodně doporučuji v případě obtíží.
Ještě jednou děkuji pane Borýsku
Kateřina
Návštěva ověřená
Profesionální přístup ,všechno skvěle vysvětleno.
Zdeněk
Návštěva ověřená
Milá a velmi šikovná. Masáž byla intenzivní a příjemná.
Ankit
Návštěva ověřená
Great session. Daniel did thorough investigation to understand what could be causing me pain and discomfort, and taught me an exercise that immediately felt promising. Looking forward to coming back again
Gabrielle
Návštěva ověřená
Skvělé! Zuzana have been absolutely amazing. I had vertigos because my neck and back were block. She has the patience to release every single tension, from my head to my upper back. 2 days after I feel a new person, no more vertigos.
In addition, she is extremely caring, explains everything, give tips to recover. And speaks perfect English.
Děkuje moc !
MS
Návštěva ověřená
skvělý přístup, žádné posuzování, velice milá, vrátím se a moc děkuji
Radka
Návštěva ověřená
Každá návštěva Elišky je pro mě jako za odměnu. Ať už přicházím s konkrétním akutním problémem, jen na kontrolu nebo třeba na masáž, vždy odcházím spkojená, uvolněná, se spoustou odborných rad i praktických tipů. Eliška je profesionálka, ale zároveň i velmi příjemný člověk.
Robert
Návštěva ověřená
Fyzioterapeutka je velmi vstřícná a dobře ovládá svoji práci
Tomas J.
Návštěva ověřená
Talentovaný fyzioterapeut, dobrý přístup, nasazená intervence mi pomohla vyléčit bolestivou bursitidu ramene. Pan doktor má hluboké znalosti anatomie a umí nacházet zacilene cviky na problematická místa.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze