Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
M. K.
Pokud mám hodnotit paní doktorku, nemůžu říci nic zlého. Chodím k ní spíš výjimečně, ale je velmi citlivá, pamatuje si nejen odborné ale i osobní informace o pacientovi (nebo si je umí velmi rychle vyabstrahovat a připomenout z dobře vedené dokumentace). Nedává antibiotika bez rozmyslu, raději si člověka dvakrát poslechne. Vždy se chce ujistit, že je člověk dobře doléčený.
Sestra je trochu "ranařka", ale pokud neděláte problémy vy, je naprosto bezproblémová a příjemná.
Obě dámy jsou velmi schopné a doporučuji je.
Tomas Soucek
Musim rict ze k lekari nechodim nijak casto. Avsak pokud jsem jiz musel navstivit tuto ordinaci, vetsinou to bylo velmi podprumerne, cekal jsem vzdy dele nez hodinu. A pristup sestry a pani doktorky velice neprofesionalni. Vetsinou jsem byl odeslan na nejaka dalsi vysetreni, protoze lekar nebyl schopen urcit diagnozu. A nasledne vypsani nemocenske bylo velmi problematicke. Navic jsem soustavne obvinovan z poziti omamnych a psychotropnich latek. I kdyz dobry lekar by to mel poznat na prvni pohled. S pozdravem Tomas Soucek
josefzemancik
Paní Doktorka je profesionální s lidským přístupem. Vždy mně pomohla a poradila nikdy jsem nečekal déle než bylo nutné
všem doporučuji
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě