Hornická poliklinika s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
Hornická poliklinika s.r.o.
Sokolská třída 81, Ostrava 70200Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (41)
Kristýna
Velmi profesionální, vstřícný a přitom lidský přístup a to jak pana doktora, tak i sestřičky. Odstranění útvaru v obličeji esteticky, s minimálním poraněním, téměř neviditelná jizvička. Naprostá spokojenost, jinam už nepůjdu!
Petr K
Nemůžu uvěřit svým očím, co tady čtu za recenze na tohoto doktora ohledně gastroenterologického vyšetření, tedy úkonu, při kterém se vkládá do krku až do žaludku sonda (hadice) s kamerou. Na tento úkon je v západní Evropě běžná sedace, je to úkon naprosto nepříjemný a podruhé bych na něj asi bez sedace nešel. Někteří lidi na něj bez sedace jít nemůžou, protože mají tak silný dávivý reflex nebo citlivý jícen. To, co si podle recenzí tento lékař dovolí k pacientům v rámci tohoto úkonu, je nehorázné. Doporučuju jinou nemocnici!!!
Petr K
Mám s panem doktorem negativní zkušenost, přijde mi, že je vysazený na pacienty s nadváhou.
Další věc je, že před lety jsem měl asi 30-40 dní trvající průjem, a měl jsem podezření na nákazu parazity, neboť se to stalo po několikadenním trekingu v horách, kdy jsem pil vodu z různých zdrojů. Byl jsem poslán pouze na vyšetření krve, nikoliv na bakteriologické vyšetření ze stolice.
Rovněž další negativní zkušenost, kterou s ním mám - je sice už hodně stará - ale jednou mě shazoval před svojí praktikantkou, jako kdyby si nemohl pomoct a musel se před ní předvádět na pacientův úkor, léčící si nějaký svůj komplex.
Už jsem u něj ani řadu let nebyl.
Žaneta
S paní doktorkou a se sestrou jsem velmi spokojená. Je velice ochotná, hodná a vstřícná. Pomohla mi, když mi bylo nejhůř, poslala mě několikrát pro jistotu na různá vyšetření a nic nezanedbala. Její přístup je opravdu profesionální!!!!! Rozhodně bych jí doporučila.
P.
Byla jsem u dr.Orala na vyšetření před operací , které muselo být. V ordinaci jsem byla max 7 min. Po celou tu dobu byl doktor hrubý , neempatický a jeho přístup byl naprosto nelidský a neprofesionální. Odcházela jsem od něj ubrečená a říkám si ... pokud k němu přijde člověk , který potřebuje opravdu pomoci ...spíš mu takový člověk jako je on , uškodí . Takové jednání jsem v životě nikde nezažila a byla jsem tak v šoku , že jsem nedokázala říct jedinou souvislou větu. V podstatě jsem jen koktala , protože na mě křičel... když jsem odcházela jen po mě hodil papíry a zařval ..at mu tam nechodím řvát , až budu trpět se zánětama.
Veronika
Velmi špatná zkušenost. Přišla jsem na konzultaci kvůli posudku před operací. Zpočátku vše probíhalo v pořádku — pan psycholog se ptal na zdravotní stav a důvod návštěvy. Když se zeptal, zda jsem někdy byla u psychologa, v první chvíli jsem odpověděla ne, ale hned během minuty si vzpomněla a svou odpověď opravila.
Pan psycholog mou upřímnost vůbec nevzal v potaz, okamžitě mě osočil ze lži, přerušil konzultaci a bez jakékoli snahy o vysvětlení ukončil se mnou spolupráci. Navíc mi necitlivě řekl, že si za svou nadváhu můžu sama, což je věc, kterou si člověk uvědomuje i bez podobného ponižujícího přístupu.
Aby toho nebylo málo — místo aby mi žádanku na vyšetření vrátil do ruky, hodil mi ji na stůl, což považuji za absolutně neprofesionální a neuctivé jednání vůči pacientovi.
Celá situace ve mně zanechala velmi nepříjemný pocit a rozhodně bych si podobné jednání už nikdy nechtěla zopakovat. Vyhledala jsem jiného odborníka, kde věřím v lidský přístup.
Petr M.
Mudr Vronská je přesně ten typ doktora,kterého nechcete potkat. Přesně ten typ doktora, kvůli kterému lidé neradi chodí k lékařům. Obrazně řečeno "I kdybych měl chcípnout, tak k ní už mě nikdo nedostane". Při první návštěvě jsem dostal vynadáno, že jsem přišel odpoledne, že to je jen na objednání. Přitom to nikde nemají napsané. Nicméně vzali mě, neboť v čekárně nebyla jediná noha. Mudr arogantní, že s úrazy se chodí ráno, a další blbé poznámky ohledně úrazu následovaly, jak by mluvila s nějakým malým fakanem. Dostavit se na kontrolu na objednání bylo další špatné rozhodnutí. Opět vynadáno, že na kontrolu se chodí ráno mezi 8-10. Znova-nikde to není uvedeno, v kolik hodin máte přijít. Čekárna prázdná. Mudr arogantní, ani neodpoví na pozdrav, tentokrát mám vynadáno za to, že jsem si nedonesl zdravotní zprávu z prvního vyšetření,co vytiskla, a další zprávu tak asi nemá na co vytisknout. Že by už i nedostatek papíru ve zdravotnictví? Další arogantní poznámky už se mi ani nechce vypisovat.
Ivona Papežová
Chodím k panu doktorovi už roky a jsem s jeho léčbou maximálně spokojená. Nelíbilo se mi, že i když jsem byla objednaná na 6:45 hodin, což je začátek ordinační doby, sestra otevřela ordinaci až po sedmé hodině.
TG
Moc hodná a profesionální Paní doktorka. Vždy pomůže a poradí.
Veronika
Pan doktor byl arogantní, komentoval s posměchem můj problém i teploty a možná nezanedbal kvalitu vyšetření, ale už bych k němu znova nešla, pokud bych vyloženě nemusela.