Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ostatní služby

Vratislavova 11, Praha

Stomatologická péče

Dobrý den, jsem vedoucí zubní lékařkou v ordinaci ve Vratislavově 11, Praha 2, která stále přijímá nové pacienty a má smlouvy se všemi pojišťovnami. Těšíme se na Vaši návštěvu!

T
Umístění: Stomatologická péče Jiný

Paní doktorka je velmi pečlivá, šikovná, mohu jen doporučit

Umístění: Stomatologická péče Jiný

paní doktorka je úžasná, pečlivá, vstřícná, ochotná, mohu jen doporučit!

Umístění: Stomatologická péče Jiný

Paní doktorka je velice milá a pečlivá, vše krásně vysvětlí. I během zákroku se ujišťuje, že je vše v pořádku. Jsem opravdu spokojena.

Umístění: Stomatologická péče Jiný

Výborná lékařka, péče byla skvělá, přístup profesionální, můžu jen doporučit. A ještě k tomu má velmi milý přístup k dětem.

U pani doktorky som uz tretim rokom. Priviedol som k nej aj celu svoju rodinu vratane trojrocnej dcery ktora si svoju prvu zubnu prehliadku vo svojom zivote uzila s prijemnymi spomienkami. Za mna naprosta spokojenost a to mi pani doktorka vsetkych mojich 7 amalganovych blomb za biele.

Nenáviděla jsem zubaře, do chvíle než jsem měla možnost začít chodit k této paní zubařce. Vždy jsem velice spokojená, nebojím se! všem vřele doporučuji

Paní doktorka je opravdový profesionál na svém místě, navíc milá a hodná. Jak zde píší všichni strach ze zubaře (kdo ho snad máte) u této paní doktorky opravdu zcela vymizí. Tímto děkuji paní doktorce za skvělou práci a potencionálním klientům mohu jen doporučit!

Paní doktorka Budínská je velice hodná, milá, vždy všechno perfektně vysvětlí a na všem se společně domluvíme. Strach z návštěvy zubaře je díky paní doktorce minulostí.

Sice jen zatím jedna návštěva, ale podle všeho si 5* paní doktorska skutečně zaslouží. Vše vysvětlí, milý přístup a dělá vše proto, aby zákrok nebyl bolestivý.

Šikovná, empatická paní doktorka. Vzhledem k tomu, že má i atestaci na parodontologii, její názor je vždy komplexní. Doporučuji!