O nás

Vážení pacienti,

Naše moderní zařízení nabízí svým pacientům komplexní zubní péči na nejvyšší úrovni pro dospělé i děti.

Způsoby ošetření vychází z nejnovějších poznatků v oblasti
stomatologie a při použití moderních technologií zajišťují
bezbolestné a nestresující ošetření.

Naše zařízení se nachází v příjemném prostředí Vyšehradu. Nově jsme pro vás otevřeli i pobočku Nad Ryšánkou, Praha 4 - Krč.

Služby

• Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • Všechna pojištění

Názory o lékařích (119)

MDDr. Thu Hien Le zubní vyšetření

S paní doktorkou jsem se setkala na zubní pohotovosti a musím říci, že jsem se ještě nikde nesetkala s tak laskavým a profesionálním přístupem.

MDDr. Jakub Klíma preventivní prohlídky

Pan doktor Klíma je super lékař a člověk. Pokaždé když jsem měl trable se zuby, tak mne bez problému objednal a vždy byl ochotný řešit můj problém. Dokáže také kvalitně poradit a řešit případné problémy s klidem. S takovým přístupem jako má pan doktor Klíma jsem se dlouho nesetkal, a to jsem měl za celý život už 4 zubaře, kteří byli opravdu totálně neschopní. Svou odborností a ochotou předčí, i některé své starší kolegy. Prostě odborník na svém místě! Takoví lidé by měli být placeni zlatem. Ještě jednou díky!

T
    MUDr. Zuzana Budínská Jiný

Paní doktorka je velmi pečlivá, šikovná, mohu jen doporučit

MUDr. Zuzana Budínská Jiný

paní doktorka je úžasná, pečlivá, vstřícná, ochotná, mohu jen doporučit!

MDDr. Thu Hien Le zubní vyšetření

Paní doktorka dělá čest svému oboru. Je profesionální ve všech ohledech, ať už je to empatický a klidný přístup, tak i její odbornost a zručnost. Nikdy jsem lepšího stomatologa neměl.

MDDr. Thu Hien Le zubní vyšetření

K paní doktorce chodím já i syn. Na dvouleté prohlídce syna (úplně poprvé) byla paní doktorka úžasná. Nechtěl ani otevřít pusu, ale byla trpělivá, ukazovala a vysvětlovala, netlačila na něj a byla moc milá. I když ji nespolupráce rozhodně musela dost zdržovat. Byla skvělá. Podruhé už se syn nechal krásně prohlédnout. A věřím, že to bylo jejím úžasným přístupem. I já v ní mám důvěru. Vše vysvětlí, ukáže.

Simona Ščepková, DiS. Dentální hygiena (45-60 minut)

Slečna Simona byla velmi příjemná a profesionální. Podrobně mi vysvětlila správnou techniku čištění zubů a ochotně zodpověděla mé dotazy. Průběh dentální hygieny byl opět důkladně popsán, takže jsem věděla, co mě čeká. Samotný průběh byl naprosto bezbolestný a precizně provedený. Rozhodně doporučuji návštěvu každému, kdo chce kvalitně pečovat o svůj chrup.

Simona Ščepková, DiS. Dentální hygiena (45-60 minut)

Kromě naprosté profesionality, precizního ošetření a uklidňujícího popisu každého kroku, je paní hygienistka vždy velmi milá a ochotná. Návštěva její ordinace je příjemná a s výsledkem jsem opakovaně spokojena!

Simona Ščepková, DiS. Dentální hygiena (45-60 minut)

Na dentální hygieně jsem dnes byla poprvé a opravdu mohu doporučit. Slečna hygienistka, vše krásně vysvětli, nikam nespěchá a ukáže. Samotná hygiena proběhla rychle a bezbolestně, slečna je opravdu precizní, jemná s zajímá se o pohodlí klientů.
    S výsledkem jsem velice spokojena, mohu 100% doporučit a už se těším na další návštěvu.

MDDr. Jakub Klíma Jiný

Pan doktor je odborník ale pokud se práce nezdaří, nepřizná to. Záruka na stomatol.práci 2 roky mu nic neříká. Cementaci uvolněné korunky celkem 3x v průběhu roku požadoval pokaždé uhradit. Při zákroku sdělil, že i tato "plastová" korunka mi vydrží už napořád. Pak změnil názor, že je bez záruky a že se může uvolňovat pořád. Stejnou jsem měla přes 25 let než praskla stářím a únavou materiálu.

MDDr. Jakub Klíma

Vážená paní Jiřino Hübnerová, bohužel neexistuje stránka "známýpacient.cz" a proto Vám odpovím zde. Vaši neopodstatněnou stížnost na moji osobu řešila revizní komise ČSK, která neshledala žádné pochybení z mé strany. Vaši následnou stížnost na činnost samotné revizní komise ČSK ani nekomentuji. Provizorní korunka cementovaná na provizorní cement se skutečně, jak název napovídá, může časem uvolnit. Přeji Vám pevné zdraví a mnoho štěstí při hledání nového lékaře.