Praktický lékař pro dospělé

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

O
Umístění: Poliklinika Malešice Jiný

Pohotovost - Arogantna doktora, odmerany pristup, ked som sa spytal na nieco, ze som nepochopil, tak mi vravela, ze ci jej rozumiem (asi narazka na moju narodnost) a ci ju pocuvam - ano pocuvam, len mam 38 a ledva rozpravam a sa drzim na stolicke,,, toto je vsetko fajn, ale hroza prichada az ked narad prisla moja partnerka - ma slovenskej poistenie (teda EUROPSKE) a povedali jej, ze to sa tak neda, musi zaplati XXXXkc, nato povedala ze OK ale ze chcu cash (co je zvlastne a podozrive - ja som platil XXkc a kartou - preco chceli od nej hotovost ?), ked povedala ze nema hotovost tak mali poznamky a vyhodili ju nech si ide prec...

B
Umístění: Poliklinika Malešice Jiný

Prijemna lekarka, moc mi pomohla kdyz jsem ji dobre popsala sve problemy. Poslala me i na dalsi potrebna vysetreni ke specialistum pro celkovy obrazek.

Umístění: Poliklinika Malešice Celková nevolnost

Otrávená doktorka..
Přes den jsem se v práci cítila slabě, měla průjem, navečer třikrát intenzivně zvracela. Šla jsem do postele v osm, slabá jako moucha a nemohla kvůli bolestem v žaludku a příšerné zimnici usnout. Nakonec se mi to na chvíli podařilo, ale když jsem se probudila, tak byla zimnice ještě horší. Teplotu jsem měla přes 38 a znova zvracela. Vtom manžel zavelel, že mě vezme k doktorovi na polikliniku v Malešicích. Když jsme přijeli (cca ve 23:30), čekárna byla prázdná. Po vstoupení do ordinace se mě doktorka zeptala na příznaky a následně se zeptala, zda jsem s tím šla ke svému praktickému lékaři (Ano, proto jdu ještě jednou raději na noční polikliniku pro ověření, protože na Silvestra nemám co na práci...). Když jsem řekla, že ne, zvedla oči v sloup. Následně mi prohmatala břicho a řekla, že je to jenom viróza a že je zbytečné chodit na polikliniku v noci, že to bude 2 dny trvat, než se dám do pořádku. Požádala jsem ji, zda mi něco alespoň předepíše, aby se mi žaludek srovnal a já mohla celou noc spát. Takže mám předepsaný paralen na snížení horečky a endiaron na střeva. To jsem si mohla předepsat sama.. Ale když si něco vezmu, za pár minut je to ze žaludku opět venku. K tomu byly třetí léky, které snad mají vyšší účinek.
OK, neumírám, ale cítím se zle a na doktorovi je, aby mi pomohl. Když je doktor přístupný 24/7, tak by si měl nechat řeči o tom, že je zbytečný za ním chodit o půlnoci. Teplotu ani tlak mi nikdo v ordinaci neměřil.
Jen si představuji, že člověk má vážnější chorobu, která takto začíná, ale k doktorovi nejde. Následně ho doktor pokárá za to, proč nepřišel dříve. S tímto přístupem?

Umístění: Poliklinika Malešice Krk

Paní doktorka Brejchová Zdeňka je velice neprijemna osoba, ktera spolu s prisedici sestrou mely neprijemne komentare, kdyz se me zeptaly, s cim prichazim, odpovedela jsem, ze to vypada na anginu, bylo mi neprijemnym tonem odpovezeno (jak jsem si mohla v 6 rano diagnostikovat anginu). Ano, byla to angina. Cekarna prazdna, jeste jsem dostala vynadano, ze jdu na nocni pohotovost at prijdu priste v 8:00. Na internetu je napsano jasne pohotovost nonstop.

Chodila jsem k této doktorce přes deset let. Jsem taková setrvačná, dlouho mi trvá, než to vzdám definitivně. V posledních letech, když jsem byla nemocná, jsem si počkala a připlatila raději za pohotovost, aby se mi dostalo jiného léku, než paralenu. No pěkně mě za tu dobu vycvičila. Když jí řeknete, že máte problém s průduškami, ledvinami, zamračí se. A poručí, aby jste jí prstem ukázali, kde je máte. Pak vám, řekne, že to není. Laici by k ní snad chodit ani neměli... Když k ní chodíte léta, chováte se v její ordinaci jako opice. Ukazujete prstem, kde bolí. Nějaká sedimentace, nebo něco podobného, je přežitek. Paní lékařka léčí od oka. Mám chronickou bronchitidu. Pět let jsem s tím marně chodila za touhle doktorkou. Když už jsem vůbec nemohla dýchat, šla jsem konečně jinam. Nedoporučuji tuhle doktorku.

Zastrašujici případ!!!Doktorka s vámi řeši vaše zdravotni problemy v čekarne,Bylo mi opravdu zle a pani doktorka me ani nevysetrila.Odešla jsem už nikdy vic nechci mit takovou zkusenost

Tak tuhle pani opravdu doporucit nemuzu.

Dostal jsem se k ni nahodou na pohotovosti, kde jsem byl s nestovicemi. V mem veku maji nestovice daleko horsi prubeh a rizika, proto se na ne predepisuje Aciclovir, ktery zabranuje mnozeni viru. Bohuzel pani doktorka o tom nikdy neslysela, i kdyz jsem se na to primo ptal (pry to funguje jenom na pasovy opar - pritom to je uplne ten samy vir, viz pribalovy letak!!). Misto toho mi doporucila tekuty pudr. Nastesti jsem se jeste poradil s internetem a znamym lekarem a dojel jeste do Bulovky. Tam mi samozrejme okamzite napsali Herpesin a doporucili prasky na koprivku proti svedeni. Naopak tekuty pudr je pry k nicemu, ze uz ho nikdo nedava.....

Takze doporucuju teto pani neverit a radeji jit nekam, kde svoji praci rozumi!

Paní doktorka mi nepřijde jako moc erudovaná lékařka. Při třech návštěvách jsem pokaždé odcházel bez odborné rady. O sestře se snad ani nebudu rozepisovat, to je kapitola sama pro sebe - " agogantní, neochotná".
Po 2 letech od doktorky odcházím, určitě nedoporučuji!!!

Velmi spatna zkusenost. Zvlaste pak pri odchodu k jine pani dr.
V dobe kdy jsem k ni chodila mi predepsala leky na tlak, ktere jsou vhodne pro zeny v prechodu a pro pany, navic mi rekla, ze dokud se nepotvrdi tehotestvi, tak je muzu brat. Pozdeji jsem se od jine pani dr. dozvedela, ze jsou v tehotenstvi velmi rizikove a muzou zpusobit vyvojove vady a prasky se vysazuji, jakmile chce zena otehotnet.
Sestra velmi naladova, obcas jak slunicko, mila upovidana, ochotna a obcas arogantni zenska.
Navic, maji silene pacientu a cekaci doby byly strasne. Jednou jsem tam byla s horeckama 39tky. Cekala jsem 2 hodiny v cekarne a pak vylezla sestra, ze uz me neveme, pac je pul hodiny pred zavirackou. Takze jsem cekala dalsi dve hodiny, nez byla otevrena pohotovost.
No a horor nastal pri ziskavani dokumentace po odchodu. Dodnes ji nemame. Rozhodne Vam neda original dokumentace a dostat z ni vypis z dokumentace je snad nemozne. Ja ho nemam dodnes i pres opakovane telefonaty. Nedoporucuji

B

Příšerná zkušenost. A sestra - to nejde ani popsat. Směs arogance a dát pacošovi znát, kdo je tady pánem. A že má horečky. Nezájem !!!!!