Poliklinika Malešice
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Malešice
Plaňanská 573/1, Praha 108 00Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (95)
Radek
Prim. Jiřinu Cabalovou rozhodně nedoporučuji z prostého důvodu.
Po oznámení výskytu svrabu v ZŠ, jsem dceru objednal na vyšetření k paní primářce.
Primářku jsem ihned seznámil se skutečností, že u dcery ve škole se vyskytl svrab a dcera má již několik týdnů relevantní příznaky (svědění + pupínky) byť je současně i atopička.
Primářka provedla vyšetření a konstatovala, že dcera rozhodně svrab nemá. Za vše prý může atopický ekzém (který tou dobou v podstatě ani neměla).
Přesně po týdnu byla dcera hospitalizována se svrabem v nemocnici. Podotýkám, že příznaky měla již delší dobu.
Proto nyní hodnotím zkušenosti paní primářky v tomto směru za zcela nedostatečné a nikomu, bych jí osobně nedoručil.
Všem přeji větší štěstí při hledání pomoci.
L.J.
K paní psycholožce L.F. jsem docházela jako dítě asi půl roku kvůli poruše příjmu potravy. L.F. nebyla schopna rozpoznat psychické a fyzické týrání ze strany rodičů. Při zmínce toho, co se doma dělo, si pozvala matku. Matka vše popřela a paní psycholožka už mi nic nevěřila a říkala mi do očí, že si vše vymýšlím. Říkala jsem jí o brutálních fyzických trestech, o tom, jak se mnou rodiče zacházeli psychicky, o tom, jak mě na dovolené opakovaně na celý den zamkli samotnou na pokoji a sami odešli pryč. S následky týrání v dětství se potýkám i dnes, v dospělosti. Psychologická a psychiatrická vyšetření prokázala depresivní poruchu a posttraumatickou stresovou poruchu na podkladě týrání dětství. Mám na paní psycholožku vztek, že tomu nijak nezabránila.
J.Šobrová
Poděkováním skutečně nikdo nic nezkazí. Ale někdy nastane situace, že poděkovat jen tak, slovně a jen z očí do očí, se zdá tak nějak málo. Chtěla bych, aby mé poděkování mělo trvalejší nebo i oficiální podobu.
Dne 20.12.2024 jsem podstoupila chirurgický zákrok na poliklinice Plaňanská 537/1 Praha10 pod vedením p. MUDr. Jiřího Holubáře. Operace karpálního tunelu proběhla rychle, kvalitně a bez zbytečného stresu. Pan doktor Holubář je vysoce kvalifikovaným odborníkem na tento operační výkon (přes 4000 zákroku) během 25 let. Úlevu od bolestí jsem pocítila ihned po operaci.
Děkuji Vám, pane doktore, za celkovou péči, vlídný, ohleduplný a nanejvýš profesionální přístup k pacientovi a za to, s jakou láskou a péči vykonáváte své povolání.
Celá ordinace chirurgie funguje jako švýcarské hodinky - od příjemné sestry pí. Jitky Matěchové po samotné vyšetření u p. doktora Jiřího Holubáře. Žádné zbytečné fronty, příjemné prostředí, vlídný personál.
Ještě jednou velké DĚKUJU.
Vděčná pacientka
Hana Hejná
Moc příjemná zkušenost. Když si dceru převzala do péče, hned nás upozornila na možné úskalí s druhými zuby, které nemůžou vyrůst, kvůli malým mezerám. Zajímala se, byla pečlivá a velmi příjemná. Moc dobrá paní doktorka.
Vladimir Dzuro
Paní doktorka Ticha je naší rodinnou lékařkou už mnoho let a jsme s ní naprosto spokojeni. Když jsme potřebovali zubního lékaře pro našeho synovce tak nezaváhala a vyšla nám vstříc. Dnes už ošetřuje i jeho dvě děti. Moc děkujeme paní doktorko, jste skvělá!!!
Jarka Bednárová
Příjemná ochotná paní doktorka, vše v pořádku, ochota, včasnost, doporučuji
Zub František
Zdravím za mně super paní zubařka a to jsem už pár zubařů navštívil a to že svim jménem si vybírám
MD
Přístup paní doktorky je empatický, vše předem srozumitelně pacientovi vysvětlí a snaží se pro něj najít to nejvhodnější řešení. Chodím k ní již řadu let a jsem nadmíru spokojen s jejím přístupem i péčí.
Nataliia Loboiko
Lepší doktorku jsem neměla, úžasná lékařka s velmi příjemným přístupem. Paní doktorka je starostlivá, ochotná a velmi milá
Hana
Trochu odmereny pristup, ale velmi profesionalni. Holt to neni terapeut.