Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jana
Tak jsem zděšená co čtu. Každý může někoho soudit. Ano vyšetřuje v sesterně pokud máte virozu, ale zdaleka ne jak se tady píše. Vyšetřuje kvalitně, mile. Vždy poradí. Nic nepodcení. Jeho ordinace je moc příjemná. Nikdy jsem dlouho nečekala a ba naopak chřipky bere přednostně, aby nenakazil ostatní v čekárně. Snaží se spoustu věcí řešit prvně klidem, odpočinkem, neordinuje hned léky jako někteří, kteří se chtějí napakovat. Nemyslím si, že má fóbii z bacilů, chápu, že nechce chytit každý svinstvo. Jednu dobu jsem byla hodně často nemocná a nikdy se na mě neobořil,.....jde o to jaký máme přístup k životu a co chceme vidět. Za mě skvělý doktor a člověk a chápu ho.
janacernamambajana
Dobrý den, chci se zeptat nemáte někdo email či telefoní číslo přímo na Pana doktora Řeháka..? Děkuji
Růžena Zárubová
jsem nemocna tak navštevuji spousty lekařu i v Brne atd. Ale nikde jsem se nesetkala s tak profesionalnim a lidskym přistupem jako u mudr. Řehaka. Pomohl mě me mamince a spoustu lidem .jako lekaře i jako člověka si ho nesmirne važim a jini lekaři by se měli od něj učit maji opravdu co dohanet.
jana
K panu doktoru Řehákovi chodí moje matka a dříve jsem chodila i já. Upřimě řečeno si myslím že tento pán není normální, má panický strach z nemoci, tudiž k němu pacient ani do ordinace nesmí. Jeho přístup k pacientům také není moc vřelý. Nechápu jak člověk který trpí panickým strachem z nemoci může dělat doktora!!!!
Dr.Řehák je opravdu zvláštní, také mě rozčiluje jeho vyšetřování před ostatními pacienty,ovšem takto velice negativně opravdu může hodnotit jen ten, který za ním ještě nebyl s ničím vážnějším, než rýmečka a kašílek. My měli s manželem stejnou zlost na něj, ovšem přistěhovali jsme se a jiný doktor nás bohužel nevzal. Po té ale, co jsem se u něj léčila se zápalem plic, změnila jsem názor. Je opravdu vytrvalý, a neponechá nic náhodě. Rýmu,kašel apod. si raději tedy léčím sama doma, ale jsem alespoŇ klidná, že když mi bude něco vážnějšího, dobře se o mě pan doktor postará.
Pan doktor řehák je člověk na svém místě nikdy jsem s ním nemněl poblemy.A pokud jste s nim někdo mněl problem tak si na jdi te jineho doktora a nepište tu spamy jak je špatny.
Povazuju ho za rozumneho doktora a celkem i chapu panickou hruzu z nakazeni..Prece jenom je to podnikatel a chce chitit kazdou korunu a to v mistnosti 25m4 nebude lehke..Nevic mi pripomina herce Ctvrtnicka. Takze dalsi prosim
Pana doktora Řeháka opravdu nedoporučuji. Přešla jsem k jinému praktickému lékaři, ale pro kartu jsem si musela přijít osobně a pak teprve ji pan doktor Řehák na základě žádanky zaslal poštou. Na opakované žádosti nového lékaře o mou kartu ji cca několik měsíců nebyl schopen doručit.
Čekárna plná pacientů a vy musíte při příchodu sestře přede všemi vyklopit, s čím přicházíte, "protože pan doktor se jí bude ptát"...(!) Ona vás po nějaké době pozve do sesterny a z ordinace na vás opravdu přes dveře huláká doktor a řeší s vámi váš zdravotní stav. Když se vám "poštěstí" a pozve vás do ordinace, celý rozhovor vyslechne další pacient sedící u sestry. Hrozný přístup a nehezké prostředí!
Pan doktor Řehák je opravdu zvláštní člověk, je zcela jiný než většina lékařů. Má panický strach z možné nákazy od pacientů a tak choroby, které se dají přenést běžným stykem, léčí opravdu jen mezi dveřmi. Běda, když jeho sestře už v čekárně neohlásíte, že máte rýmu a pak se mimochodem o ní zmíníte v jeho ordinaci, okamžitě Vás rozlobený odešle zpátky do čekárny a ihned Vám napíše neschopenku, kterou pošle po sestřičce.
Na druhou stranu je to asi jeden z mála doktorů, který neuznává takové to léčení napůl.Nechá Vás doma tak dlouho, dokud nejste opravdu zcela v pořádku. Né jak ostatní, že řeknou: " za týden na kontrolu", ať máte rýmu a nebo zápal plic. Také když se mu něco nezdá, tak Vás pošle na různá vyšetření a honí vás po ordinacích tak dlouho, dokud se nenajde příčina nemoci. Myslím si, že i když je pan doktor opravdu zvláštní typ člověka, je velmi zodpovědným doktorem, který neléčí většinu nemocí jen Paralenem a Aspirinem jako většina jeho kolegů :-). Takže ho vcelku hodnotím kladně.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v Havlíčkově Brodě