Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o.
Vltavínská 1289/10, Třebíč 674 01Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (38)
Pacientka J
Ano, jak se tady píše arogantní doktor, který se na vás ani nepodívá. Haní ostatní doktory a jak není po jeho, tak je hnusný
A.F.
Lituji, že jsem se k takovému doktorovi kdy přihlásila. Vždy když jsem tam byla, byl pan doktor neochotný a neempatický. Naposled jsem byla telefonicky objednaná na 8 ráno. V čekárně další lidi, už jsem pak i klepala, všichni jsme nervózně čekali, nikdo víc jak další hodinu ani nevyšel. V čekárně stepovala seniorka, která zde ten týden byla po několikáté, nikdy pana doktora v jeho ordinační hodiny nezastihla a byla opravdu zoufalá! Vždy jí prý takto nikdo neotevřel, sestra nevycházela. Kolem 10 ráno jsem se konečně doklepala. Mé telefonické objednání neexistovalo, omluva nulová a přístup pana doktora jako by ho kdokoliv v čekárně obtěžoval. Nikdy víc.
V.L.
Za poslední dobu sem velice nespokojená, nejen já ale i známí a blízká rodina. Nejen, že ordinuje na dálku, po telefonu, teď v době, kdy je to samá chřipka mi předepsal léky na chřipku v stylu ať střídám ### s ### a co se nestalo, dostala jsem nežádoucí reakci, osypala jsem se, kde se dá a všude to svědí. Za poslední dobu jsem velice zklamaná.
T. M.
Paní doktorka a sestřičky moc milé a ochotné.
Rád se sem vracím. Při objednání je vyšetření přesně včas a bez čekání. Léčba vždy pomohla ihned. Doporučuji všem tuto ordinaci.
Martin
Čekací doba na objednané vyšetření je minimální. Rychlost a preciznost sestry je ukázková. Vysvětlí postupy, dobrá koordinace úkonů. Lékařka odebere podrobně anamnezu, vyšetří, vysvětlí. Za mě ale opravdu největší poklona sestře. Plná čekárna lidi, ona s úsměvem, v klidu a edukace léků je naprosto famózně vysvětlená. Za mě velké díky.
Zdeňka Cahová, Třebíč
chci moc poděkovat paní doktorce Michálkové z endokrinologie, že mě dne 10.4.2024 v mé složité situaci vzala i bez objednání k vyloučeni poruchy štítné žlázy.
Poděkování patří i sestřičce z její ordinace.
Ještě jednou moc děkuji.
MarVy
Doktorka v pohodě, vyšetření důkladné. Vyzdvyhl bych také práci sestry, ta byla vyinikající.
R.H.
Byla velmi dobrá. Léčila mi bradavice na nohách, které jsem měla zastaralé a velmi rozlezlé. Jsou 100% pryč mnoho let a už se neobjevily. Dále jsem u ni byla na laserové epilaci. Stačilo jedno sezení a vše bylo úspěšně zlikvidované
Šárka
S paní doktorkou jsem bohužel musela komunikovat, kvůli zastupování mého praktického lékaře, důvod návštěvy nevolnost.
Paní doktorka neochotná, protivná ženská na dotazy reaguje arogantně a nemá žádné pochopení. Nikdy víc k této paní.
Jinak pochvala sestřičce že to s ní vydrží, jinak sestřička milá a sympatická to je jediné plus teto návštěvy.
PO
Lékař by měl být mimo jiné schopen empatického přístupu, k pacientovi by se měl chovat s úctou (která musí být samozřejmě vzájemná), jako ke klientovi, jako k partnerovi. Vysvětlovat, odpovídat na otázky, snažit se snižovat nejistotu, kterou pacient může pociťovat. Tak na tohle všechno u této lékařky zapomeňte. Neuvěřitelně arogantní přístup, absence základních pravidel slušné komunikace, člověk se u ní v ordinaci často cítí jako podřadný druh, který ji obírá o čas. Hned na počátku léčby jsem paní doktorce sdělil, že její způsob komunikace je zcela nepřijatelný a odmítám akceptovat, aby takto jednala se mnou. To by myslím měla slyšet častěji. Každopádně jsem si po čase našel jiného alergologa. A i když k němu musím až do Brna, ta cesta za to stojí. Na závěr poklona sestrám, které se chovají úplně jinak, než paní doktorka - vstřícně, s úsměvem.