Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
Eliška Vrbová
Paní docentka byla velmi příjemná a vstřícná. Velmi mě nadchl její citlivý přístup a důkladné vyšetření. Doporučuji.
T.B.
Velice vstřícný přístup, moc mi pomohlo vše vysvětlené. Přístup její a sestry byl pro mě dobrou zkušeností, že není potřeba se bát. Z vyšetření si nic nepamatuji, ale přístupem k lidem, co se bojí, to bylo skvělé.
tuma.tomas
Mě víceméně nic moc není ,takže se mi léčba hodnotí složitě ???? ale přístupem ,vlídnosti je skvělá a jsem rád za takovou lékařku a když jsem něco chtěl vždy se snažila pomocí
pacient
Velké zklamání. Paní docentka je pro pacienty dostupná pouze ve čtvrtek od 14 do 16 hodin a to jen někdy. Má na vše dost času. Když jsem měl větší zdravotní problém, přistupovala velmi laxně. Změnil jsem lékaře a je to nebe a dudy!
frantisek
Vynikajici profesionalni pristup, vzhledem k me rodinne anamneze nenechala nic nahode, problem zacla okamzite resit. Jsem moc rad, ze jsem se k ni do poradny dostal, ve svem oboru je opravdu kapacita.
pacient
Mohu pouze souhlasit se vším uvedeným. Není co dodávat, snad si jedině přát více takových doktorů.
pacient
Velmi dobrý přístup, bezbolestná vyšetření. Je vidět že paní doktorku pacient skutečně zajímá a chce mu pomoci. Možnosti nejmodernější léčby. Po několika letech stále naprostá spokojenost jak s paní doktorkou, tak sestrami na oddělení.
doporučuju.... zachránila mě před operačním sálem, který by byl jen dočasným řešením. pak nasadila mi léčbu, která mě dala do kupy tak, že můžu žít prakticky normálně :)
Paní docentku znám ještě z jejího působení v poliklinice na Karlově náměstí. Profesně i lidsky na vysoké úrovni, je úžasná..)) Při komunikaci s ní nevím a neznám co to je bariéra, mezi lékařem a pacientem. Přeji jí hodně pracovních i osobních úspěchů, je to člověk na svém místě !!
K paní doktorce již chodím dvacet let, je velmi vstřícná a vždy dokáže poradit a pomoci.Je určitě velmi dobrý specialista,mám k ní jako k lékaři velkou důvěru.
Upravit nebo spravovat profilGastroenterologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gastroenterologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gastroenterologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze