Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Nemocnice s poliklinikou Praha Italská
Italská 560/37, Praha 121 43
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (49)

MUDr. Hana Kaiserová • Jiný

Po odchodu dr. XXXX navsteva u tehle nahradnice. Neprijemna, arogantni lekarka. Nikdy vice.

MUDr. Gabriela Kamencová • Jiný

Mám štěstí na lékaře, ale tato paní doktorka je anděl. Klidná, vše vysvětlí, nespěchá se závěrem, na všechny důležité věci se zeptá. Měla jsem akutní problém a věnovala se mi bez toho, že bych byla objednána.

MUDr. Hana Kaiserová • Jiný

K paní doktorce jsem byla přesunuta potom, co moje předešlá doktorka bohužel skončila. Její nepříjemný a povýšený přístup bych asi zvládla přejít, nicméně po poslední zkušenosti, kdy čekací doba je v řádu měsíců a konečně dostanu termín, tak si to sestra zapomene poznačit a řekne mi, že musím čekat, že nejsem objednaná. Místo omluvy mi hodila zpět kartičku pojištěnce a zabouchla. Velmi milé.

Jitka Koppová • Jiný

Paní doktorka je velmi ochotná, milá, trpělivě mi vysvětlila vše co bylo třeba. Je velice pečlivá, nic neopomene (v tom nejlepším významu).

T
    MUDr. Vladimír Januška • Jiný

Rozhodně nedoporučuji, velmi arogantní jde mu především o body a né o pacienta.

MUDr. Gabriela Kamencová • Jiný

Jedna z nejlepších doktorek, co jsem v posledních letech potkala, přinejmenším co se přístupu k pacientovi týče. Velmi empatická lékařka, která vám věc srozumitelně vysvětlí. Čeho jsem si vážila nejvíce, je fakt, že paní doktorka nikam nespěchá. Nemáte pocit, že ji zdržujete. Naopak, v její společnosti jsem se cítila dobře, uvolněně. Můžete se doptat, pokud nerozumíte či říct svůj názor. Doporučuji velmi.

T
    Vojtěch Třebický • Jiný

S panem doktorem Třebickým jsem se prvně setkala na proktologii na Poliklinice na Budějovické v Praze. Vyšetření anu není nic příjemného, ale s panem doktorem to byla jedna báseň, nervy ze mě opadly už při pohovoru před vyšetřením a vyšetření samotné bylo během chvíle za mnou.
    Odstranění polypů na Poliklinice Agel na Italské proběhlo rovněž na profesionální úrovni. Byla jsem informována o každém kroku, který následoval a vše proběhlo v pořádku, od umrtvení po instruktáž po zákroku.

Milena Peterková • Jiný

K této paní doktorce jsem se dostala s diagnózou těhotenská cukrovka. Pokaždé jsem odcházela s pláčem - o empatii apod. věcech se nedá vůbec mluvit.
    Co je ale to hlavní: Ačkoliv jsem měla naprosto hraniční hodnoty (5,3 nebo 4), paní doktorka mi nasadila brutální dietu, při které jsem si vážila všechno jídlo apod. a zhubla jsem na začátku těhotenství 5kg. Odcházela jsem, když mi chtěla nasadit injekční aplikaci inzulinu. Fakt děs a hrůza.

I
    Jitka Koppová • Jiný

Paní doktorka je úžasný člověk a velký profesionál ve svém oboru a sestřička je také moc hodná a ochotná.Knotková Ivana

MUDr. Oldřich Karlovský • Jiný

Nejpříjemnější a nejempatičtější lékař na poliklinice AGEL v Italské, k němu jsem se na pravidelnou prohlídku těšil. Bohužel již změnil působiště do privátního zařízení.