Mezibranská 21/1367, Praha

Platnéřská 11/89, Praha

Železnobrodská - Bakovská 764, Praha

Umístění: jiné místo Jiný

Objednal jsem se na kontrolu znamének. 3 lidi na recepci, ale lékaři nestíhají. Vyšetření proběhlo 37 minut po stanoveném termínu a trvalo necelé tři minuty. Nebyl použit speciální přístroj. Paní doktorka byla milá a vysvětlila mi, jaká znaménka jsou nebezpečná. Cena 500 Kč.

Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka je nejlepší !!! Velice milá, ošetření bylo bezbolestné a bezchybně provedené. Výsledek je přesně takový, jaký jsem požadovala.

Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka je velice milá, vše přesně vysvětlí a navíc se pořád vzdělává v oboru. Byla jsem velice spokojená s jejím přistupem k mým požadavkům i s ošetřením. Opravdu odborník na svém místě !

Umístění: jiné místo Jiný

Jednička ve svém oboru. Jsem naprosto spokojená. Je prostě úžasná a ví , co dělá.

Umístění: jiné místo Jiný

Rozhodně nedoporučuji. Po ošetření mi zůstaly vpadlé jizvy na obličeji. Ošetření znám, nebyla jsem poprvé, u paní doktorky i po použití masti Emla velmi bolestivý zákrok. Nenechte se nalákat nižší cenou než jinde.

MUDr. Yvonne Bergerová

zákrok mikrojehličková radiofrekvence byl proveden správně, provádíme je více než 10 let, takže máme dlouhodobé zkušenosti. Zvýšená citlivost až bolestivost jsou žel součástí tohoto ošetření. Pacientka si stěžovala a hodnotila zákrok již několik dní po zákroku, kdy se pleť v podstatě teprve začíná hojit, takže nemohl být výsledek zdaleka patrný. Přesto ani pod lupou jsem žádné jizvičky neviděla. Vysvětlila jsem pacientce, že její pleť je celkově hrubší, což odmítla reflektovat. Dále již nepřišla.
Mrzí mě, že takto subjektivní názor nevyjádří klientka svým jménem, ale pouze anonymně.

Paní doktorka je velice příjemná, odborně zdatná, zjevně pečlivě sleduje trendy v estetické medicíně, vše vysvětlí. Mohu jen doporučit. Nyní pracuje v BCD Clinic, Budějovická, Praha 4.