Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujeme komplexní zdravotnické péče.

Služby

Specialisté

Lékařský dům v Mezibranské, s.r.o.
Mezibranská 21, Praha 110 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (21)

MUDr. Zdravko Ilič • Jiný

Pan doktor Ilič je odborný a empatický lékař, u kterého je záruka kvality dané profese.

O
    MUDr. Jiří Jenšovský Csc. • Jiný

Pokud by všichni lékaři byli alespoň z poloviny takoví,jako pan doktor, bylo by na světě lépe .

I
    MUDr. Sladjana Iličová • Jiný

Pani doktorka je naprosto uzasna. Dceri vyresila neinvazivne za 10 dnu problem, s kterym jsme jineho dermatologa navstevovali pres rok. Navic dceru vzala jako “akutni pripad” hned. Velke diky pani doktorce za perfektni pristup a neocekavane ucinnou lecbu.

MUDr. Jiří Jenšovský Csc. • Jiný

Pan doktor Jenšovský je nejvyšší kalibr.
    Schopnost pomoci, lidskost, vše naprostá špička.
    Pomohl mi v těžké životní situaci a problémech, které na sebe navazovaly. Vše postupně rozklíčoval a zaléčil. K tomu ma opravdu lidský přístup a návštěvy u pana doktora jsou velmi příjemne. Mohu na 100% doporučit. Nemohu říct zadne negativum.

MUDr. Jan Polák • Jiný

Maximální spokojenost ve všem.
    Ať už smaotná komunikace s lékařem, vyšetření nebo léčba.
    Vždy vše na 1

Doc. MUDr. Jiří Korynta CSc. • Jiný

Nemohu hodnotit profesni stranku pana doktora, protoze jsem jej navstivila jen kvuli lekarske prohlidce pri zmene zamestnani, ale jeho hrube jednani ve me rozhodne zanechalo spatny dojem a hodnotim jej jako znacne neprofesionalni.

Doc. MUDr. Jiří Korynta CSc. • Jiný

Ještě nikdy jsem se nesetkala s takovou arogancí jako u pana docenta Korynty. Viděli jsme se poprvé, bez dalšího vyšetření mi sdělil naprosto zdrcující diagnózu s tím že ať přijdu za půl roku, že budou dovolené a ať nic neřeším. Samozřejmě jsem šla k lékaři jinému, který diagnózu pana docenta naprosto shodil. Kdybych toto neudělala, žila bych půl roku v domění že oslepnu…a poslední, ještě mi napsal předpis na brýle na které nevidím…

MUDr. Zdravko Ilič • Jiný

Nejhorší doktor co jsem kdy poznala. Surovy, neprijemny a naladovy. A mohla bych pokračovat. I predražený a vůbec to za to nestojí, chová se k lidem jako k věcem. Rozhodně nedoporučuji! Hned jsem změnila lékaře a jsem nejspokojenější!

MUDr. Jiří Jenšovský Csc. • Jiný

Pan doktor je nejpříjemnější lékař, kterého sem potkala. Je profesionální, vstřícný, absolutně nic nepodcení, vše vysvětluje a na pacienty si vždy udělá čas. Odborník na svém místě, kež by takových bylo více.

MUDr. Eva Uhrová • Jiný

K paní doktorce chodím již 10 let do její soukromé ordinace v Mezibranské, ale byla jsem i několikrát v Motole. Pomohla mi s vážným problémem. Vždy mi vyšla vstříct, na jakékoliv vyšetření chci. Sama navrhne a doporučí další. Je příjemná, ale řekne věci na rovinu. Chápu, že se to někomu nemusí líbit, že mu nemaže med kolem pusy.