Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Nemocnice Na Homolce Jiný

Pan doktor Kempe je naprosto úžasný! Velice si ho s mojí sestrou a matkou vážíme!

Umístění: Nemocnice Na Homolce Jiný

Nejlepsi gynekolog, profesional, peclivy a velmi lidsky starostlivy. Doopravdy se zajima o pacienty, stejne tak o to, aby je pri vysetreni nic nebolelo a citily se prijemne. Vzdy ochotny pomoci. Oproti jinym lekarum, kteri mou diagnozu uterus duplex resili velmi neprofesionalne s tim, ze se odmitam nechat vysetrit, pri vysetreni samotnem je to totiz pomerne bolestive, pan doktor Kempe je vzdy laskavy a uklidnujici. Poprve v zivote se na gynekologii nebojim a nejsem totalne vystresovana. Dekuji moc za tuto prvotridni peci!

Umístění: Nemocnice Na Homolce Jiný

Pan doktor Kempe je fantastický lékař a ještě lepší člověk! O pacientky se vždy stará s maximální péčí a trpělivostí.

Umístění: Nemocnice Na Homolce

Přišla jsem s obrovskými bolestmi v podbřišku, které se nedaly vydržet, klepala jsem se doma nesnesitelnou bolestí. Bohužel mi bylo řečeno že je to normální a že vyšetření neproběhne kvůli MS, že se to nedělá (přitom jsem takhle byla vyšetřena už ve dvou nemocnicích s výsledkem podezření na endometriozu). Navíc je prý hloupost dělat laparoskopii každému, koho bolí břicho. Nikdo se mě ani nezeptal na průběh ms, nic, ale ve zprávě je, že je průběh normální. Sem už nikdy.
+ děsně nepříjemná sestra na recepci

jsem moc ráda ,že mám možnost chodit k Mudr.Kempemu,je to skutečně odborník a velmi milý člověk.Výborná péče a profesionální přístup.

Pan doktor je opravdu výborný lékař. Dojíždím za ním už 20 let z Písku do Prahy a moc si toho vážím, že mám takového lékaře. Je hodný, rád s člověkem promluví, je pečlivý,ochotný a hlavně rozumí své práci !

K panu MUDr. Kempemu chodím již 22 let a naprosto souhlasím se všemi názory ostatních pacientek, je to člověk velice milý, ochotný, pečlivý a na velmi vysoké profesní úrovni - všem vřele doporučuji

Pana doktora znám přes dvacet let, vždy vstřícný, profesionální, empatický, ochotný, milý, pečlivý. Chodí k němu i moje mamka, až mi doroste dcera, bude to jediná a správná volba lékaře!!! Neznám žádného jiného lékaře ani z jiného oboru, kterého bych mohla tak vřele doporučit!!!

K panu doktorovi chodím do ambulance už přes 10 let a jsem s ním neskutečně spokojená po všech stránkách. Přešla jsem k panu MUDr. Kempemu od své gynekoložky v době, kdy mi v prsu nalezli cystu a gynekoložka se chovala laxně. A světe div se - ačkoli jsem byla u své gynekoložky měsíc předtím!, tak ve výsledcích cytologie u pana doktora Kempe mi našli prekancerózy (nádorové změny na dělož.čípku). Pan doktor výborně provedl operaci, ale bohužel výsledky histologie byly opět pozitivní a karcinom dělož. čípku byl prokázán. Podstoupila jsem další operaci, ale díky velmi včasnému zákroku jsem ale nemusela podstupovat žádné chemoterapie! Od té doby chodím k panu doktorovi ambulatně, coby onkologický pacient, každý čtvrt až půlrok. Je to již 10 let a vše je v pořádku a panu doktorovi jsem opravdu vděčná! Můžu ho doporučit všem pacientkám - je milý, taktní, příjemný, spolehlivý a odborník nade vše. Věřím mu opravdu ve všem.

Pan doktor Kempe je bezesporu profík ve svém oboru. Velice mi pomohl, chodím k němu již něco kolem dvou let. Setkala jsem se u něj vždy jen s profesionálním přístupem. Před půl rokem u mne objevil zdravotní potíže, jež ohrožovaly možnost založit si vlastní rodinu. Díky němu jsem teď po operaci /teprve 6 dnů/, která dopadla na výbornou a navíc tak, že téměř nic není vidět /jizvy atd...opravdu si cením snahu všech lékařů, kterí se pachtí s takovými zákroky, když by šlo jednoduše "řezat" - řeknu-li to neodborně a po svém/...cítím se skvěle a jsem vděčná, že je tak pečlivý v tom, co dělá. Já osobně /a nejen já/ ho mohu jen doporučit, protože u gynekologa, ke kterému jsem chodila předtím, jsem se zdaleka nesetkala s takovou péčí.