Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Roentgenova 2/37, Praha 150 30
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Pojišťovna VZP, a.s.
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (126)

MUDr. Iva Marečková • Jiný

Českobudějovická...k této paní doktorce se ani nebudu vyjadřovat tedy pokud se jí tak dá vůbec říkat. Katastrofa neochota ..za 2 minuty jsem byla venku. U stolu seděla jak v hospodě a ani se na mě nepodívala..otázkou co po mně teda chcetemi došlo že už nechci vůbec nic...

MUDr. Jozef Balázs • Jiný

Pan doktor Balazs je profesionál s velkým srdcem a medici by k němu měli chodit na vyučovací hodiny, aby věděli , jak v budoucnu zvládat empaticky a lidsky tuto profesi i přes každodenní velký nápor objednaných pacientů. Jsem zdravotník a chovám k němu hlubokou úctu a respekt.

MUDr. tomáš kasal • Jiný

Bohužel nemám dobrou zkušenost.Hledala jsem pomoc které se mi nedostalo..Doktor nepříjemný,arogantní a ještě mě seřval jak malé děcko,že jsem ho nejspíš otravovala,prý mám unavené a vystresované koleno po týdnu po této návštěvě mi chirurg vytáhl 10ml vody z kolene ani tento doktor ortoped což by člověk řekl že musí být Top tak to nepoznal a nevytáhl nebo spíš, jelikož už jsem byla po operaci bez MR nikdo neviděl co v koleni je každopádně doktor se semnou nechtěl zabývat ani převzít.. takže pro mě zbytečná daleká cesta vyhozené peníze a ztracený čas!

Petr Beneš • Jiný

Pan MUDr. Petr Beneš je skvělý lékař, který spojuje profesionalitu, odbornost a lidský přístup. Po mých opakovaných zdravotních problémech s extrémně vysokým tlakem mi velmi ochotně pomohl a zařídil rychlou hospitalizaci na interním oddělení nemocnice Na Homolce. Díky jeho péči, empatii a odborným znalostem se podařilo můj tlak stabilizovat a dnes se cítím dobře. Velmi si cením nejen jeho odbornosti, ale i vstřícnosti a lidskosti, se kterou ke mně přistupoval.
    Děkuji za vše!
    Ludmila Kadlecová

Z
    Marek Šlais • Jiný

V říjnu 2024 jsem u pana doktora podstoupil operaci křečových žil metodou EVLA. Operace dopadla na výbornou a já zase můžu vést bezproblémový život i po sportovní stránce. Pan doktor je velký odborník a naprostý profesionál. Vřele jej doporučuji!

Milan Bartůněk • Jiný

Byla jsem poprvé v životě na urologii a jsem moc ráda že to je právě pan doktor Bartůněk,velice příjemný,ochotný,vše mi laicky vysvětlil.Pana doktora Bartůňka všem kdo potřebují péči urologa doporučuji!

MUDr. Jan Šroubek • Jiný

Jeden z největších odborníků v oblasti neurochirurgie u nás. Čestný člověk a velký profesionál. Moc mu děkuji

MUDr. Jan Klener • Jiný

Jestli máte vestibulární schwannom, jako jsem měl já, tak nikdo jiný Vám jej v Česku neodoperuje lépe než primář Klener.

B
    Ivan Pagáč • Jiný

Pan doktor je ve svém oboru TOP lékař.
    Vyšetřuje citlivě , kdy nebyly žádné komplikace ani po vyšetřeni.
    Velmi děkuji pane doktore, a přejí Vám vše dobre.

I
    Eva Jirešová • Jiný

Bezvadný lidský přístup, podrobné vysvětlení, odbornost, super.. Děkuji