MUDr. Vladimír Weiss

Endokrinolog Více

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolí

Umístění: jiné místo • Jiný

právě teďNOVÉ-Upravit
Výborný a respektující lékař. K panu doktorovi chodím téměř 8 let a kromě toho, že svému oboru velmi dobře rozumí, je také trpělivý, věcný, zodpoví všechny mé otázky a v neposlední řadě je také velmi lidský a empatický. Přistupuje ke mně jako k rovnocennému partnerovi a nejsem pro něj jen číslo v kartotéce. Jednoznačně doporučuji každému.

Umístění: Poliklinika Modřany • Kontrola

Pan doktor Weiss je lékařem na přání. Po všech svých zkušenostech s endokrinology jsem skutečně šťastná, že jsme se já i má maminka dostaly právě k němu! Je to profesionál, skvělý odborník s přesahem do ostatních lékařských oborů a přitom skromný, pokorný, laskavý člověk s velkou trpělivostí a vlídným přístupem ke svým pacientům.
K takovému člověku chováte důvěru a nebojíte se mu s ničím svěřit.
Hledá řešení a vysvětluje tak, aby i úplný laik pochopil. Má úžasné charisma :) Jeho sestřička je také báječná, vždycky vyjde vstříc, je chápavá a vlídná. S panem doktorem jsou skvěle sehraní. Tady jsem si jistá, že jsme v těch nejlepších rukou.

Dosud jsem nezažila takového lékaře, který je tak empatický, profesionální, vysoce erudovaný, pacienta vyslechne a na vše odpoví. U mne okamžitě zahájil léčbu, vše mi vysvětlil, mám u něj pocit, že nic nezanedbá. Musím také poukázat na jeho lidskost a vstřícnost. To samé platí i pro sestřičku, která je naprosto perfektní. Pět hvězdiček je v tomto případě málo.

Číslo ověřené

Moc milý úžasný pak doktor. Krásně se s ním spolupracuje, jen to čekání tam je hrozné i když chápu že má nespočetné množství pacientů.

Nesmírně pečlivý a přitom rychlý endokrinolog s opravdu lidským přístupem. Je velmi milý a vše vám vysvětlí ohledně léčby a je ochoten i suplovat léčbu jiných odborníků v rámci jeho kompetencí a možností. Sestřička je také velmi milá a příjemná, v rámci časových možností si s ní prohodíte i pár mimolékařských vět a s termínama se snaží hledat ideální řešení. Opravdu příjemní lidé.

Pan doktor i sestřička jsou nesmírně milí a příjemní lidé, kteří mají zájem pacientovi pomoci a vždy jej vyslechnou, baví se s ním tak, aby i naprostému laikovi bylo vše srozumitelné, vždy a ve všem vyhoví.
Jen bych chtěla napsat, že bych si přála, aby ten, kdo napsal že jejich přístup je špatný a že jejich péči nedoporučuje, přála bych tomuto pacientovi,aby se byl setkal s předchůdkyní pana doktora jeho sestrou. To nevím co by potom psal. To byla síla arogance a moci.

Skvělý, tak lidského lidského a milého lékaře jsem nikdy nepotkala a navíc je moc krásny :-), sestra púsobí nepřístupně, ale je moc hodná.

I
Číslo ověřené

skvělý doktor, pečlivý a ochotný se bavit nad rámec svých povinností. Věnuje pozornost i psychickému stavu pacienta, vyptává se a nechává mluvit. Je iniciativní, taktní, prostě úžasný. Vypomůže i v jiných oblastech, pokud mu to dovolí jeho pravomoc. Sestřička v Modřanech sice často ve špatné náladě, ale telefonická komunikace s ní je bezproblémová, ba naopak dokonale příjemná. Pokud je termín pro vás nutný, neváhá hledat dlouhou dobu v diáři a přemýšlet, jak to provést, abyste dostali termín co nejpřijatelnější. Opravdu nadmíru ochotná příjemná paní, která vám pomůže i v takových blbostech, jako když nevíte, co dělat, když vám někdo ukradne občanku... 5/5 !

Pan doktor se snaží být vstřícný ale problémy pacienta ho do hloubky moc nezajímají nerad naslouchá a vyslechne nebere ohled na prosby pacienta že mu není dobře.Jede si po svém i ve způsobu léčby.Působí přepracovaným,rozrušeným,nesostředěným dojmem.Nedoporučuji!!!

Číslo ověřené

Milý, příjemný, vysvětlí, navrhne správnou léčbu.