Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
doktor je primář,ale můj názor je,že ho práce nebaví a pacienti ho obtěžují.Mám chronický, navíc recidivující problém s blokádou žebrového kloubu a žebra. Měl nevhodné poznámky o mých vlasech,o mých úplně normálních džínách, 3x se mě dokola ptal,CO dělám za práci.Nikdy nebyl spokojen s odpovědí,ikdyz jsem mu to řekla.Na CT nic neviděl,takže mi dal najevo, že jsem lhářka a řekl,že je vše v mé hlavě.Udělal ze mě blázna. Drobné posuny kostí RTG ani CT nezobrazí. Vyšetření odfláklé,mluvil o adhezích(ve zprávě ani píp) a poslal mě za psychologem.Nedal žádnou pomoc,absolutně NIC!Prostě mě vykopl. Pan doktor by se měl doučit látku zahrnující costovertebrální a costotransverzální poruchy,jejich důvody,příznaky (každá blokáda je jiná a i posun např.2 mm-který NENÍ v těchto místech Z DŮVODU ODLIŠNÝCH ANATOM. STRUKTUR ČLOVĚKA rozpoznatelný na CT- BOLÍ A NIČÍ ČLOVĚKU ŽIVOT!Navíc mám v erector spinae (a nejen tam) svalové spazmy. Se zády k tomuhle člověku nechodit! Slova Allana Poea-NEVER MORE.
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v České Lípě
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v České Lípě
Fyzioterapeuti s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v České Lípě