Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a. s.
Purkyňova 1849, Česká Lípa 470 77
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (25)

C
    Martin Příbramský Jiný

S léčbou jsem nadmíru byla spokojená, pan doktor Příbramský měl semnou velikou trpělivost a vše mi ochotně srozumitelně vysvětlil ,nato jaký jsem měla ze všeho strach a vždy mě přijímaly usměvavé sestřičky děkuji za to že tam jsou i panu doktorovi děkuji Řezáčová

Lenka Pokorná-Klímová Jiný

Paní doktorka mi nasadila léčbu, které se zkušenější lékaři doslova vysmáli, přitom si myslím, že i ona má docela dlouhou praxi. Nerozumím. Moc nepřijímá pacientovy názory - proto je asi u dětí.
    A sestra XXXX, tak to je naprostá katastrofa. Nepříjemná, arogantní, surová.
    Naštěstí jsou tam i lepší sestry, a nejlepší je malá blondýnka Lenka, jejíž příjmení bohužel neznám.

MUDr. Michal Chino Jiný

Dobrý den.
    Chtěla bych moc poděkovat panu doktorovi za jeho vstřícný a lidský přístup i profesionální výkon při lokální operaci mojí ruky, kdy jsem měla veliký strach a on dokázal, že je nejen PAN DOKTOR ,ale i člověk se srdíčkem na pravém místě, čehož si nesmírně vážím a Nemcnice v České Lípě by si takovéto odborníky měla náležitě předcházet.
    Děkuji p.doktore Chino.

Vladimír Trenčiansky Jiný

doktor je primář,ale můj názor je,že ho práce nebaví a pacienti ho obtěžují.Mám chronický, navíc recidivující problém s blokádou žebrového kloubu a žebra. Měl nevhodné poznámky o mých vlasech,o mých úplně normálních džínách, 3x se mě dokola ptal,CO dělám za práci.Nikdy nebyl spokojen s odpovědí,ikdyz jsem mu to řekla.Na CT nic neviděl,takže mi dal najevo, že jsem lhářka a řekl,že je vše v mé hlavě.Udělal ze mě blázna. Drobné posuny kostí RTG ani CT nezobrazí. Vyšetření odfláklé,mluvil o adhezích(ve zprávě ani píp) a poslal mě za psychologem.Nedal žádnou pomoc,absolutně NIC!Prostě mě vykopl. Pan doktor by se měl doučit látku zahrnující costovertebrální a costotransverzální poruchy,jejich důvody,příznaky (každá blokáda je jiná a i posun např.2 mm-který NENÍ v těchto místech Z DŮVODU ODLIŠNÝCH ANATOM. STRUKTUR ČLOVĚKA rozpoznatelný na CT- BOLÍ A NIČÍ ČLOVĚKU ŽIVOT!Navíc mám v erector spinae (a nejen tam) svalové spazmy. Se zády k tomuhle člověku nechodit! Slova Allana Poea-NEVER MORE.

MUDr. Radek Havlas Jiný

Gynekologie Mělník s p. primářem R.Havlasem profesionální přístup, péče o pacientky užasná a nově vybudované oddělení je příjemné.Děkuji

N
    MUDr. Lenka Kocinová Jiný

S paní doktorkou jsme moc spokojený je úžasná dělá svou práci srdcem důkladně vše vysvětluje a nikam nespěchá narozdil od mnoha lékařů jde vidět že ji na tom moc záleží za nás opravdu vzor lékařů

O
    MUDr. Tibor Jokúty Jiný

Vyšetření žlučníku proběhlo strčením prstu do konečníku.. už nikdy!!!

MUDr. Zdeněk Hadra Jiný

Velmi dobrý prakticky lékař, pomůže s problémem, ochotně poradi.Není nic co bych mohla vytknout…urcite bych neměnila.

MUDr. Lubomír Skalka Jiný

Pan doktor je naozaj prijemny clovek, k detskym pacientom pristupuje neskutocne citlivo, trpezlivo a velmi milo, moje dieta ani nezaplakalo hoci vysetrenie nebolo uplne prijemne. Diagnozu nam vysvetlil, detailne nam popisal a ukazal ako postupovat dalej v liecbe.

G
    MUDr. Lubomír Skalka Jiný

Za sebe musím říct, že s panem doktorem mám velmi dobré zkušenosti. Moc mi pomohl poté, co mi uroložka v místě bydliště řekla, že mi nic není a problém mám od střev. Trápila jsem se měsíc po ambulancích, než jsem navštívila pana doktora, udělal mi vyšetření, nasadil léky a bolest byla do dvou dnů pryč. Jinam už nejdu. Velké plus je, že je pan doktor naslouchavý a má lidský přístup. Díky za něj..