Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Alena Vondrášková
Pan MUDr. Moucha mě před 2 roky vyoperoval zhoubný nádor a tím mi zachránil život. Stále pravidelně k němu dojíždím na kontroly. Je to výborný operatér, skvělý profesionál a velice vlídný lékař, který má schopnost pacienta uklidnit a dokonale léčit. Děkuji Vám pane doktore. Alena Vondrášková
Lenka Štefány
Dnes jsem byla na menším zákroku u pana doktora Mouchy a ráda bych vyjádřila svůj dík, trochu jsem se bála, ale zbytecne????, jak milá a usměvavá sestřička, tak pan doktor jsou bezvadni????, ani jsem pomalu nevnímala, že je zákrok za mnou..., pan doktor je profík a člověk na správném místě. Věřím, že výsledky budou v pořádku a prozatím díky moc????♀️. L. Štefany.
makyru
Pan doktor je veliký profesionál, má zlaté ruce a věnuje se maximálně pacientovi a i sestřička dělá svou práci skvěle.Děkuji, že existují takový lékaři.Moc vám za vše děkuji.M.Růžičková
Iva Ungrová
Nejlepší lékař kterého znám. Milý, vstřícný a hlavně moc šikovný. Velmi pomohl moji vnucce kterou operoval.
Lenka Černá
Pan doktor Moucha je naprosto skvělý, stále má dobrou náladu a je plný energie. Je jediný lékař
kterému stoprocentně věřím při jakémkoliv zákroku Lenka.
Míša
Pan doktor je naprosto profesionální, milý, má smysl pro humor a je nesmírně lidský. Působí velice sympaticky, přistupuje k pacientům individuálně, vše vyšetří důkladně,...prostě je radost k němu chodit. Také chválím jeho pravou ruku v ordinaci- sestřičku Pavlu Lukšíkovou, která je úžasná, ochotná, hodná a vstřícná.
ji.hornakova
Skvělý lékař, pohodář, u něj zapomenete, že se bojíte doktorů.U pana doktora nemáte pocit, že zdržujete nebo obtěžujete je vždy příjemný, milý, pozorný. Jiřina
Barbora
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda nemá někdo z Vás telefonní číslo na pana Mudr.Vladimíra Mouchu do Berouna.Moc děkuji
Dana
Skvělý doktor.
Jaroslava
Pan doktor Moucha je naše zlatíčko který nedokáže odříci pomoc i v noci. Je velice ochotný a má moc dobrý přístup k pacientům . Od takového lékaře by si mohli brát vzor všichni lékaři na Hořovickou i v Berouně. A jsem moc rád že ho máme tady všichni v našem regionů .Jaroslava