Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Pan doktor Zloch je ochotný, milý , vstřícný, umí naslouchat a je velmi pečlivý. Nikdy se mi nestalo, že by nějaký problém bagatelizoval, nebo zlehčoval. Sestřička je také fajn, je trochu přísná, ale to vůbec není na škodu. Jsem naprosto spokojená :-).

Jsem velmi spokojený s péčí pana doktora, snaží se vyjít vstříc pacientům. Jeho sestřička je snaživá a podle mého názoru se zajímá o pacienta a jeho zdraví. A proto se neztotožňuji s některými přehnaně kritickými názory.

vynikající lékař z lidským přístupem

C

Zásluhou panu doktora bylo včas odhaleno vážné onemocnění. Velký dík patří sestřičce, která mě pomohla přemluvit manžela, aby neodkladně podstoupil další vyšetření a jejich zásluhou je nemoc zažehnána. Patří jim oběma velký dík.

vynikající lékař s velmi příjemným jednáním

Jsem dlouhodobý pacient a jsem moc spokojen se zdravotnickou péčí pana doktora a jeho sestřičky, pravda je, že občas nemá dobrou náladu, ale já se nedivím, když pracují jako manželé...já bych to se svou ženou nevydržel, tudíž obdivuji oba dva nejen ze zdravotnické stránky.

Jako lékař je výborný a i ta jeho zdravotní sestra mi vyhovuje.

toto je můj lékař, ale ještě jsem u něj nebyl, takže nejlepší!

B

Pan doktor.