Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujeme ambulantní zdravotní péče v základních lékařských oborech a specializovaných oborech.

Služby

Specialisté

Poliklinika Bory s.r.o.
Čechova 2641/44, Plzeň 30100
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (32)

MUDr. Markéta Mrázová Jiný

Paní doktorka a sestřička jsou moc ochotné a milé. Všechno vysvětlí. Vzali nám ze dne na den, už po druhé, našeho syna 8 měsíčního. Empatické ošetření. Opravdu jsme s přítelem moc spokojeni a moc děkujeme za Vaši péči.

MUDr. Vladimír Makrlík Jiný

Nejlepší pan Doktor.. Tak hodný , ochotný, prostě úžasný pan doktor Makrlík. Páni sestřička je taky moc hodná a milá . Děkuji že můžu být Váš pacient už tolika let

MUDr. Markéta Mrázová Jiný

Paní doktorku jsem vybrala podle recenzí a byla jsem zklamaná. I přes objednání hodinové čekání, paní doktorka moc přívětivá nebyla, spíš jsem měla pocit, že je obtěžuju a tak na mě vytáhla nemístnou poznámku. Mile se se mnou jen loučila, byla jsem poslední pacient, tak asi proto... z hlediska léčby v pořádku, proto 3 hvězdy. Vybavení ordinace také ok.

MUDr. Zdeněk Zenkl Jiný

Chtěl bych poděkovat panu dr.Zenklovi za lidský a profesionální přístup ohledně problémů s hemoroidy a fibromu,který mně značně znepříjemňoval život!Po doporučené operaci,kdy prvních 14 dní bylo dost nepříjemných,ale postupem času cca další 2 týdny jsem dnes úplně bez bolestí a cítím se zase skvěle!Jsem moc rád,že takové odborníky,jako je pan dr.Zenkl,tu ještě máme.S pozdravem Martin P.

X
    MUDr. Zdeněk Zenkl Jiný

Léta jsem trpěl onemocněním sinus pilonidalis. Když jsem se dozvěděl, že se i v ČR začala používat šetrná a účinná laserová léčba ### (po 1. zákroku šance na vyléčení 80 %, při nutnosti 2. výkonu 90 %) – pozor, nezaměňovat s „pálítky“ typu laseru ### – a že chirurg Zenkl je jedním z předních odborníků, příliš jsem neváhal a rozhodl se zákrok podstoupit. Léčba není plně hrazena pojišťovnou, ale plzeňské, respektive rokycanské pracoviště pořád patří k těm nejlevnějším, je však nutno přečkat jednu noc v nemocnici. Samotný zákrok je rychlý a zcela bezbolestný. V den operace je možno jít domů. Jakkoli je operační úkon oproti jiným metodám šetrný, je třeba počítat s tím, že alespoň první týden je třeba klidový režim. Pořád máte na kostrči otevřené krvácející rány; doporučuji si proto dopřát neschopenku či home office. Zaléčení v mém případě trvalo cirka 4 týdny. Samotný přístup lékaře Zenkla je profesionální, věcný, pan doktor je přitom lidský, zapálený a otevřen veškerým konzultacím.

MUDr. Zdeněk Zenkl Jiný

Pan doktor Zenkl je vynikajici chirurg - zbavil mě komplikované píštěle, kterou se jiní doktoři báli operovat. 5 hvězd za lidský vstřícný přístup, kdy se každý krok snažil vysvětlit i mě jako laikovi a tím mě vždy uklidnil a ubezpečil, že jsem v těch pravých rukách!

MUDr. Libor Anděl Jiný

Pan doktor je skvělý odborník, milý, sympatický, člověk na svém místě. Jsem naprosto spokojená, sestřička moc milá, neměnila bych.

Z
    MUDr. Iveta Pivovarová Jiný

Paní doktorku jsem začala navštěvovat jako sedmi leté dítě s vadným držením těla. Později jsem ji navštívila v pubertě kvůli bolestem zad. Paní doktorka mi odepřela rehabilitace s tím, že jsem je už jednou kvůli zádům absolvovala a tudíž mi je už znovu pojišťovna neproplatí, i přes to, že bych na rehabilitaci měla mít dvakrát do roka se stejným zdravotním problémem nárok. Následně mi nabídla soukromé zpoplatněné hodiny. Naprosto neetický přístup k dítěti, které má zdravotní problém.

PhDr. Naděžda Kozová Jiný

Nedoporučuji rady paní psycholožky poslouchat. Nemá zábrany se vyjadřovat k věcem kterým vůbec nerozumí (Jako je třeba spouštění záchvatů u epileptiků).

MUDr. Zdeněk Zenkl Jiný

Pan doktor i sestřička jsou oba úžasní, mají skvělý lidský i profesionální přístup.