MDDr. Viktoria Baghdasaryan

přijímá nové pacienty

Zubař Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)

Přijímám: dospělí

Od 2 000 Kč

Od 3 000 Kč

Dozvědět se více

Gumista Dent s.r.o.

Jsem zvídavá a empatická zubařka, která pomáhá lidem v oblasti zubů, dutiny ústní a souvisejících struktur. Ke každému pacientovi přistupuji individuálně. :)

I am a curious and empathic dentist, who helps people concerning the teeth, oral cavity, and associated structures. Approaching every patient individually. :)

Umístění: IKdental s.r.o. ošetření kazu/plomba

K pani doktorce jsem šel poprvé. Zachránila mi přední jedničku která se mi zlomila. Velmi empatická, profesionální milá a především vzdělaná. Pečlivě mi vše vysvětlila postupovala velmi opatrně a zachránila mě! Skutečně jsem velmi spokojený a jsem rád že jsem její ordinaci navštívil a stala se mojí novou zubní lékařkou. Mimo jiné bych chtěl pochválit i její asistenku která měla stejně skvělý přístup jako pani doktorka. Ordinace je hezká čistá a cítil jsem se moc fajn.

Děkujeme Vám moc, Váš názor pro nás je důležitý

Umístění: Gumista Dent s.r.o. ošetření kazu/plomba

Chtěla bych poděkovat paní doktorce za skvělou práci a přístup. Paní doktorka je šikovná, precizní a skvěle komunikuje. Vždycky vše vysvětlí a odpoví na otázky, což mi dodalo klid. Její přátelský a empatický přístup dělá návštěvu u zubaře příjemnější. Moc děkuji za péči a doporučuji ji všem!

B
Umístění: Gumista Dent s.r.o. ošetření kazu/plomba

Naprosto nejlepší! Empatická, ochotná, vždy všechno krásně vysvětlí, do ničeho nikdy nutí. Navíc nejlepší injekce anestézie, kterou jsem kdysi dostala! Není bolestivé a nebylo to skoro vůbec cítit.
Konečně jsem se zbavila strachu ze zubařů :)
P.S. Pouští skvělou hudbu v ordinaci

Umístění: Gumista Dent s.r.o. Jiný

Tuto zubařku doporučuji všem. Velmi příjemná, pozorná, zná svou práci velmi dobře. Je to nejlepší zubařka, u který jsem byla.

Umístění: Gumista Dent s.r.o. ošetření kazu/plomba

Nejlepší zubařka, u které jsem kdysi byla.
Empatická, snaží se vždy pochopit problém.
Usměvavá a pracuje v čistém prostředí.
Všem doporučuji!!