Gumista Dent s.r.o.

Gumista Dent s.r.o.

O nás

Salius Medical Group - jednička v individuálním přístupu ke každému klientu!

- Vysoké požadavky k profesionalitě, vzdělaní a k dodržování etických norem zaměstnanci kliniky.
- Požadavky našich klientů se plní celým týmem profesionální lékařů a pomocným personálem. Každý z nás přináší svůj vklad v řešení Vašich potřeb.
- Nespornou prioritou lékařů naši kliniky je zdraví a spokojenost našich klientů.
- Pozorný a vnímáný je náš příštup ke každému pacientovi - lékař provede všechna potřebná vyšetření a každému vybere léčeni individuálně přesně na míru.
Salius - úctyhodná volba!
Zobrazit více

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (46)

MDDr. Lenka Jeništová Jiný

Milá mladá šikovná lékařka s trpělivým přístupem k léčbě. Byl jsem velice spokojen.

MDDr. Lenka Jeništová Jiný

Paní doktorka je milá, empatická, vtipná a šikovná. Za mne spokojenost, super přístup a mohu doporučit.

MDDr. Viktoria Baghdasaryan ošetření kazu/plomba

Chtěla bych poděkovat paní doktorce za skvělou práci a přístup. Paní doktorka je šikovná, precizní a skvěle komunikuje. Vždycky vše vysvětlí a odpoví na otázky, což mi dodalo klid. Její přátelský a empatický přístup dělá návštěvu u zubaře příjemnější. Moc děkuji za péči a doporučuji ji všem!

B
    MDDr. Viktoria Baghdasaryan ošetření kazu/plomba

Naprosto nejlepší! Empatická, ochotná, vždy všechno krásně vysvětlí, do ničeho nikdy nutí. Navíc nejlepší injekce anestézie, kterou jsem kdysi dostala! Není bolestivé a nebylo to skoro vůbec cítit.
    Konečně jsem se zbavila strachu ze zubařů :)
    P.S. Pouští skvělou hudbu v ordinaci

MDDr. Viktoria Baghdasaryan Jiný

Tuto zubařku doporučuji všem. Velmi příjemná, pozorná, zná svou práci velmi dobře. Je to nejlepší zubařka, u který jsem byla.

MDDr. Viktoria Baghdasaryan ošetření kazu/plomba

Nejlepší zubařka, u které jsem kdysi byla.
    Empatická, snaží se vždy pochopit problém.
    Usměvavá a pracuje v čistém prostředí.
    Všem doporučuji!!

O
    lékař Iryna Kuznetsova vstupní vyšetření

Lékařka je velmi milá. Dokonce jsem šla v ordinaci dříve než termín objednávky.

lékař Iryna Kuznetsova ošetření kazu/plomba

Velmi milá p.doktorka. Vše dopředu vysvětleno, ošetření bez bolesti, stále se ujišťuje, zda je vše v pořádku, což je fajn.

lékař Sergiy Syergyeyev Jiný

Bohuzel jsem si u pana doktora nechala zavest implantat zubu.Dodnes s nim mam problem, je moc vzadu, takze neplni svuj ucel a dodnes po cca 5 letech me boli hlava kazdy den.

I
    lékař Iryna Kuznetsova vstupní vyšetření

Milá komunikace, trpělivost a empatie. Oceňuji prostředí čekárny a ordinace.