Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Mira 56 let
Dobrý den,připojuji se k ostatnim pozitivním názorům,pan Dr.Vrecion je velká kapacita ve své profesi..
V roce 2022 proběhla operace me praveho kolene,kde nebyli křížové vazy.
Tři vyšetření před tím,než jsem šel k panu doktorovi,mě bylo řečeno,že nelze udělat náhradu vazů,ke stavu v jakém se nachází koleno...Dnes opět mohu sportovat..
Děkuji Vám pane doktore..
Jiří HRUBÝ
Dr. Vrecion mi v roce 2014 vyměnil levé koleno a v roce 2018 pravé.
Považuji ho velmi kvalitního operatéra a ortopeda.
Před těmito operacemi jsem se s koleny léčil . Nestěžuji si . Artroskopické čištění , gelové injekce , byly nezbytné , před poslední možností, totální kolenní náhrady. Mohl jsem se vrátit do práce a také sportovat.
Jsem ročník 1949 a v posledních 4 letech jsem se opatrně vrátil ke vzpírání na úrovni MASTERS - soutěž důchodců , nic těžkého. Spíše zábava v důchodu a setkávání s dřívějšími přáteli.
Nyní mám 2 tituly mistra ČR , ve své váhové a věkové skupině.
Děkuji pane doktore.
Karimjon
Volal jsem objednal termin byl dneska U Pana Doktora příjemný člověk.Sestra taky byla příjemná dekuji
Vladimír Pospíchal
Rád bych se připojil ke kladnému hodnocení pana doktora Vreciona. Před operací se mi ordinaci věnoval, vše vysvětlil, po operaci na klinice 2 x navštívil a opět podrobně vysvětlil důvody zvolené rehabilitace. Příjemné empatické vystupování, dovede získat pacientovu důvěru a motivovat ho. Moc děkuji, pane doktore.
Petr Kutil
Pan doktor je super kapacita ve svém oboru a hlavně moc příjemný člověk.Moc mu děkuji.Odoperoval mě výborně.Srovnal mi obě nohy,že nemám žádný problém.Vrátil mě do života,že i trochu sportuji.DÍKY Petr.
mkraemerova
Vynikajícá lékař s bezvadným a milým přístupem k pacientovi.Před náhradou koleního kloubu jsem navětivil několik tzv.kapacit a všichni mi řekli,že vzhledem ke stavu mého kolena je možno použít pouze revizní náhradu (bez možnosti případné reoperace).Pan doktor Vrecion to zvládl s klasickou náhradou i když operace trvala přes 3hodiny a co víc s vynikajícím výsledkem.Jsem rok po operaci kolen(operoval mi postupně obě kolena) mám je jako 20letý ,bezvadně fungují,nebolí,prostě o nich nevím.Super!!!ing.Pavel Kraemert
Pan doktor je úžasný člověk. Jsem velmi ráda, že jsem se dostala právě k němu. Nikdo mi nevěřil moji bolest ramene pan doktor provedl Artroskopii a zjistil, že mám v rameni ulomený kousek kosti. Vše mi dal dohromady a byl velmi milý, vše mi vysvětlil, před operací mi podal ruku a s úsměvem pomohl překonat moji obavu s mojí první operace. I přes velký počet pacientů, je opravdu profesionální. Mohu vřele doporučit ! Pavla Růžičková
Zdeněk Potenský
Pan doktor je šikula :-) Léčí mi kyčelní vrozenou vadu. Umí dobře vyslyšet a přihlídnout k sociální situaci pacienta. (Nemožnost podstoupit operaci) najít místo operace alternativu. Čekací doba je někdy příšerná :-)
aqwarty
Kdyz mi bylo asi 20 let, mel jsem uraz. Spadl jsem sice velmi spatne, ale porad jen "spadl" z kola. Pravda, tzv. downhill neni bezna jizda na kole. S temito informacemi me tento felcar zpoza sveho stolu "vysetril" a odhadl to na opich. Kdyz jsem se po mesici ukazal znovu, tak to opet odhadl na opich s tim, ze je utrzeny vnitrni vaz v ramenim kloubu a s tim se uz neda nic delat. Nu, bohuzel k me skode, byl to rozlomeny ramenni kloub. Coz by bylo patrne i z rentgenu. Kloub samozrejme spatne srostl. Po skoro pul roce mne na ambulanci udelali rentgen s tim, ze je uz pozde s tim neco delat a je treba ubrousit kus lopatky. S mou vrozenou hypermobilitou kloubu to znamena, ze ramenni kloub mi tak pekne cvachta v rameni. Ted uz je to opravdu v haji. Uprimne, nejradeji bych tohoto doktora ukrizoval. Sport, ktery je mi tim zapovezen, bych ozel, ale i obycejny zivot se tak stal utrpenim.
konicek.v
Naprostá 100 % spokojenost,
Vzhledem k tomu, že jsem šel na replastiku vazu, tak je to až neuvěřitelné, jak koleno se dalo rychle dohromady a to mi 4 dny před operaci sundávali sádru z kotníku (stehenní svál už byl na 60 %). Ted jsem 6 týdnu po operaci, koleno je tak na 80 -90 % původní síly. Moje doporučení po plastice vazu všem, jakmile vám sundají stehy tak musíte plavat, plavat a plavat kraul a znak a druha věc kolo, na něm nohu od 5 týdne zatěžují na 100 %. Berle jsem měl necelé 3 týdny. Chybí samozřejmě celkové osvalení stehna, to ještě pár týdnu potrvá. Doktor odvedl výbornou práci a dal jsem na jeho doporučení ohledně cvičení. Všem doporučují a dokturu Vrecionovi velkej dik. V. Koníček. konicek.v@seznam.cz kontakt na mě, pokud se chcete na něco zeptat.
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze