Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
MEDITERRA s.r.o.
U Malvazinky 7, Praha 15000Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
MEDITERRA s.r.o.
Škrétova 490/12, Praha 120 00
Názory o lékařích (14)
M.
prosím pana doktora naklonovat! Je opravdu moc šikovný! On i celý jeho tým sestřiček i lékařů jeho kolegů! A není pravda že by se nezabýval drobnými zákroky či léčbou jen den má 24hod..a ne 48hod..což bychom jako pacienti někdy i potřebovali. Vážím si pana doktora Hospodára jako člověka i jako odborníka. děkuji!
Havel
Dobrý den, nejlepší doktor - ortoped v ČR. Dokázal mi opravit koleno, kde mi to jiny doktor úplně…. Když jsem si podruhé přetrhl vaz ten první doktor mi řekl, že on odvedl dobrou práci. Vyhledal jsem pana Hospodára a ten mi koleno spravil, že jsem se vrátil na hřiště a prodloužil jsem si fotbalovou kariéru. Doufám, že pan doktor někoho zaučuje ať máme takové doktory, jinak nevím kdo se o nás bude jednou starat.
Šest hvězdiček.
Z. E. Adami
Velmi příjemná empatická lékařka, pečlivě vyšetřuje.
Jiří HRUBÝ
Dr. Vrecion mi v roce 2014 vyměnil levé koleno a v roce 2018 pravé.
Považuji ho velmi kvalitního operatéra a ortopeda.
Před těmito operacemi jsem se s koleny léčil . Nestěžuji si . Artroskopické čištění , gelové injekce , byly nezbytné , před poslední možností, totální kolenní náhrady. Mohl jsem se vrátit do práce a také sportovat.
Jsem ročník 1949 a v posledních 4 letech jsem se opatrně vrátil ke vzpírání na úrovni MASTERS - soutěž důchodců , nic těžkého. Spíše zábava v důchodu a setkávání s dřívějšími přáteli.
Nyní mám 2 tituly mistra ČR , ve své váhové a věkové skupině.
Děkuji pane doktore.
Jana
Úžasný člověk vnímavý lidský a skvělý ortoped takového lékaře dnes potkat je nesmírný zázrak přeji vše dobré vám I vaší rodině díky moc
A.D.
Pan doktor Vimmer mi dělal v lednu na Malvazinkách TEP kolene, operace dopadla skvěle, pan doktor je špička ve svém oboru a díky němu se mi opět vrací radost z pohybu a ze života.
Vlastimil Plass
Pan doktor Vimmer je jednička ve svém oboru, dělal mi oba kyčle a díky jeho profesionalitě a lidskému přístupu jsem se na operaci toho druhého upřímně těšil, děkuji.
Eva C.
Pan MUDr.Pokorný je opravdu mistr svého oboru.Má skvělý přístup k pacientům, vše vysvětlí, je pečlivý, šikovný a opravdu vyléčí. Pokud bych musela opět s něčím na operaci, tak jedině k němu! Velice mu děkuji.
Pucholtová
Jsem velmi potěšena s přístupem a doporučenou léčbou p.doktorky Nutsosové,vzhledem k tomu,že mám 30letého syna vozíčkáře,jsem prošla už hodně ordinacemi.Tato p.doktorka mně ukázala moje rentgeny,vše vysvětlila a doporučila co dál.Moc děkuji Pucholtová
KG
Pečlivý, empatický, věcný, vysvětlí podstatu, velmi přímě řekne pravdu a možná řešení. Velice racionální.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze