Ostatní služby
Od 2 500 Kč
Vyšetření moči
Vyšetření močových cest
Jiří
Paní doktorka patří k těm nejlepším lékařům co jsem za svůj život potkal. . Prováděla mi biopsii. Jenom díky ní jsem z toho zákroku neměl obavy a vše provedla velice citlivě a neuvěřitelně precizně.
Julie
Pani Doktorka je velmi pozorná k detailům. Je jediná z desítky, která na mě upozornila a řešila můj problém.
Objevila potenciální příčinu mé cystitidy, které jsem již 7 let nemocný, a podstoupila mi operaci. Vše podrobně vysvětlovala na všechny otázky. Jsem velmi spokojená s doktorkou a přeji jí jen úspěch do budoucna a pevné zdraví!
Petr z Ostravy
Paní doktorka byla velmi příjemná už u předoperačního vyšetření. Taková lidská. Vše důkladně vysvětlila a podrobně upřesnila. Samotný zákrok (vasektomie) pak probíhal v naprosté pohodě (možnost u výkonu poslouchat vlastí muziku, paráda). Vzhledem k choulostivému chirurgickému výkonu velmi profesionální přístup. Zájem o pacienta po operaci, palec nahoru. Všem můžu jen doporučit. Dělá svou práci opravdu skvěle. Díky...
Pavel J.
Svou první preventivní prohlídku na urologii jsem absolvoval u MUDr. Veroniky Šturcové. Proběhla nejen zcela profesionálně, ale také s citem a taktem, které jsou u tohoto pro muže "háklivého" vyšetření třeba. Proto paní doktorku mohu pacientům jen doporučit. Za rok k ní přijdu na další preventivní prohlídku.
Honza P.
Přestože je urologie pro muže velice citlivý a nepříjemný obor, tak s paní doktorkou jsme do zvládli na jedničku. Velice citlivý a zároveň pečlivý přístup. Vše vysvětlí a nebrání se dialogu. Musím plně doporučit.
Jan
První návštěva a velmi citlivý, empatický při vyšetření pečlivý přístup. Paní doktorka trpělivě vyslechla všechny mé komentáře a kdybych mohl dát hvězdiček 10 už by tam byly.
S.J.
Paní doktorka mi vše vysvětlila a současně provedla vstupní vyšetření. Výborná lékařka a profesionální přístup. Doporučuji a děkuji.
Hanka U.
Paní doktorka nikdy nebyla ani náznakem nepříjemná, nikdy jsem nepocítila to, že ji obtěžuji. Vždy je opravdu velmi vstřícná a vždy mi rychle pomohla. Můj problém vždy vyřeší s úsměvem. Moc Vám děkuji. Hanka U.
Pavel L.
Byl jsem u paní doktorky na biopsii prostaty. Tohoto zákroku jsem se velice obával, ale vše proběhlo naprosto v pořádku. Paní doktorka je moc milá a přátelská. Moc Vám dekuji. Pavel L.
Hana. L
Mám vleklé potíže s močovým měchýřem, až paní doktorka Šturcová mi dokázala pomoci. Byla jsem u ní na cystoskopii, tohoto výkonu jsem se velice obávala, že bude bolestivý, ale opak byl pravdou. Paní doktorka je velice citlivá a vše dopadlo na jedničku a bezbolestně. Vřele doporučuji!
Urologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze