O nás
Wilsonova 301/10, Praha 120 00Telefonní číslo
Názory o lékařích (56)
Jiří
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní doktorka patří k těm nejlepším lékařům co jsem za svůj život potkal. . Prováděla mi biopsii. Jenom díky ní jsem z toho zákroku neměl obavy a vše provedla velice citlivě a neuvěřitelně precizně.
Klaudia Ligačová
Návštěva ověřená
Pán doktor je skutočne lekár na správnom mieste, naozaj vypočuje, venuje sa, snaží sa pomôcť, je veľmi rozvážny a ľudský. Môžem iba doporučiť, lepšieho lekára som na urológii nemohla stretnúť.
Jiří Geisler
Návštěva ověřená
S klinikou jsem naprosto spokojen. Ať už jde o komunikaci, rychlost objednání, příjemné a moderní prostředí či odbornost.
Osobní zkušenost mám s panem doktorem Gojdičem, a to velmi dobrou. Je to člověk na svém místě - odbornost a profesionalita. Příjemné, vstřícné a lidské jednání, na rovinu, vše vysvětlí, poslouchá, co mu říkáte, jedná rychle. Opravdu se snaží pomoci. Jsem vděčný, že jsem v jeho péči.
Julie
Návštěva ověřená
Pani Doktorka je velmi pozorná k detailům. Je jediná z desítky, která na mě upozornila a řešila můj problém.
Objevila potenciální příčinu mé cystitidy, které jsem již 7 let nemocný, a podstoupila mi operaci. Vše podrobně vysvětlovala na všechny otázky. Jsem velmi spokojená s doktorkou a přeji jí jen úspěch do budoucna a pevné zdraví!
PV
Návštěva ověřená
Jak už tady zmiňoval jiný pacient, doktor nepředepisuje na bakteriální infekci antibiotika a nechá vás trápit v bolestech s vytékající hlenem a leukocytózpu. Jeho léčba fyzioterapie a čípky na bolest neučinné.
Martin Lejček
Návštěva ověřená
Pan doktor Gojdič je skvělý člověk a naprosto n svém místě. Jsem velmi vděčný za to, že jsem měl možnost ho potkat a mohu být lecen právě jim.
J. H.
Návštěva ověřená
Doktor je takový fajný řízek zarostlý - pro mě je to typ člověka, který mi lidsky dobře sedí, což jsem pro řešení problémů "dole" potřeboval. Věci vysvětluje napřímo, napoprvé jsem je nechtěl slyšet, ale na druhé a třetí návštěvě už jsem si to musel přiznat. Doporučuji jej pro pomoc s léčbou chronického zánětu pánevního dna.
V.K
Návštěva ověřená
Pán MUDr Gojdič je veľmi milý , chápavý a ochotný pomôcť . Pánovi doktorovi patrí moje veľké ďakujem . Za pomôcť a ochotu riešiť synov problém po zle vykonanéj operácii v inýnom zariadení iným doktorom. Takto si ja predstavujem naozaj úžasného a správneho doktorka ochotného pomôcť . Môžem len 100% odporučiť.
Martin S.
Návštěva ověřená
Na kliniku docházím k panu doktoru Gojdičovi na pravidelné preventivní urologické prohlídky, které jsou rychlé, zcela bezbolestné a díky přístupu pana doktora ztratíte jakékoli obavy, pokud je máte... Přístup pana doktora je lidský a přímý, pro někoho možná trochu svérázný, ale mně to vyhovuje. Vše vysvětlí, jak je třeba.
Dále jsem u pana doktora absolvoval vazektomii, která proběhla asi během 20 minut bez problémů v lokální anestezii. Vše vysvětleno předem i komunikace poté v pořádku. Tento zákrok je trochu nepříjemný, ale dá se to, záleží jak jste citliví na bolest. Hojení asi 2 týdny, výsledek OK. Kliniku a pana doktora Gojdiče doporučuji, stejně jako preventivní prohlídky!
JDP
Návštěva ověřená
Bohužel moje zkušenost s p Gojdič není pozitivní, i když přes všechny chvalné recenze jsem doufala, že konečně naleznu doktora, který se mnou bude zacházet jako s lidskou bytostí. První návštěva byla v pořádku a tak jsem se domnívala, že mu mohu i věřit ( s důvěrou v doktory mám velký problém). Bohužel druhá návštěva byla otřesná. Očividně je to tak, že jakmile se Vám něco nepovede (což ale koresponduje s Vašimi problémy) p Gojdič otočí o 180 stupňů a přístup je tedy rázem jiný. V podstatě mi v každé druhé větě diplomaticky řekl, že jsem úplně blbá a neschopná. Pak mi ještě napsal recept, ke kterému mi řekl jen máte ho v sms a pá. Tak jo díky za ty peníze, co jsem jim tam nechala bych tedy čekala víc…oželím peníze a už se tam neukážu. Tohle totiž opravdu nemám zapotřebí.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze