Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Nejlepší paní doktorka, u které jsem kdy byla co se gynekologie týče. Naprosto profesionální přístup, vše vysvětlí a je velice příjemná. Vůbec celý tým gynekologie a porodnice v Hořovicích je skvělý.
Paní doktorka je naprosto skvělá,vše vysvětlí,informace dá do kontextu,na citlivější věci se ptá opatrně,jedná velmi přátelsky a zároveň profesionálně.Prostředí nemocnice v Hořovicích je navíc naprosto skvělé,takže mě vůbec netrápí,že za ní dojíždím z Prahy.
Moc milá paní doktorka, všechno vysvětlila, naprostá spokojenost, byla jsem na jednodenním zákroku v nemocnici.
Paní doktorka mě přijala při porodu na pohotovosti a byla velmi milá, hodná, ochotná. Díky též celému jejímu týmu a porodním sestrám a personálu. Byly všechny laskavě a snažily se pomocí.
Porod jsem díky nim prožila krásný, a měly mou důvěru. Hlavně paní doktorka nedělá zbytečné zásahy a vše vede jemně, vysvětlí a hlavně snaž se pomoct.
Paní doktorka, je naprosto profesionální, lidská, sympatická žena, která se Vás snaží maximálně pochopit.
Musím zde pochválit i celé zázemí gynekologické ambulance, sestřičky na přípravně jsou sehraný tým.
Vždy jsou usměvavé, vstřícné. Jsem ráda, že se zde starají o mé další těhotenství
Nejlepší doktorka, byla jsem u paní Doktorky jen dvakrát, protože má doktorka marodila. A musím říct že jsem se u ní cítila moc dobře, vše vám vysvětlí, je velmi lidská a má smysl pro humor. Opravdu nejlepsi doktorka v Horovicich. Doporučuji
Nejlepší gynekolog, kterého znám. Empatická, milá a příjemná. Vždy všechno do detailu vysvětlí.
Zaregistrovala jsem se k ní, protože jsem u své lékařky nebyla spokojená a nikdy jsem nelitovala, právě naopak.
Neuveritelne mila a empaticka lekarka, vse podrobne vysvetli.. vzdy zlepsi naladu a pripadne uklidni.. dochazim k ni do ambulance Nemocnice Horovice na posledni kontroly pred porodem.
lendrvos
Pečlivá, lidská a profesionální doktorka. Rodila mou druhou dceru, vše vysvětlovala, měla s námi trpělivost, byli jsme spokojeni.