Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
J.CH.
Naprosto úžasný člověk a profesionál, který mi již 2x zachránil život. Poprvé před 10 lety, podruhé před 2 týdny. Nejenže umí, ale i psychicky podrží. Operoval mi neprůchozí tenké střevo způsobené Cronovou chorobou. Zbavil mě ileostomie, tedy vývodu tenkého střeva z dutiny břišní. Působí na Chirurgickém oddělení FN Plzeň Bory, což je moderně zařízené pracoviště s převážně velmi příjemným personálem.
Aleš GRŇA
Primář Mudr. Václav Karnos je vynikající chirurg vynikající člověk byl jsem u pana primáře na operaci pupeční kýly a žlučníku zároveň,přes mé celoživotní obavy z jakékoli operace vše proběhlo díky panu primářovi výborně.Ještě jedno moc děkuji
Jan Hošek
Primář Mudr. Václav Karnos je nejen vynikající chirurg, ale i člověk. Kdysi mne přijal, i když nemusel, po zpackané operaci kýly v Mulačově nemocnici. Byl jsem ve velmi špatném stavu a on mne v hodině dvanácté zachránil. Stejně tak obětavě pomohl i mojí manželce. Proto i dnes po čtrnácti letech na něho vzpomínám s úctou a vděčností.
Jan Hošek.
Pan primář je člověk na správném místě. Je to dokonalý chirurg. Operoval mě 2x. Vše bylo perfektní. Nesmím zapomenout i na ostatní,sestřičky,pomocný personál atd. Maximální spokojenost. Moc děkuji. Maříková Regina.
autopromax
Když bude jednou celé naše, jinak velmi slušně fungující, zdravotnictví
alespoň z části kvalitní tak jako je
primář MUDr.Václav Karnos, budeme
mít mi pacienti vyhráno.
Perfektní lékař a ještě lepší člověk.
Moje rodina jest velkým dlužníkem.
Luděk Balvín
drahomira.baxova
Pana primáře Karnose mohu jen doporučit. Operoval mě 2x a vždy vše v pořádku. Vždy si na mě udělal čas, když jsem potřebovala, takže u mě třída :-D
pavel.res
Dobrý den, pana primáře Václava Karnose znám od dob, kdy pracoval na vojenském útvaru v Plzni, dnes je tomu 24 let. Zcela zodpovědně říkám všem lidem, že odborníka jeho formátu budete těžko hledat, jeho otevřenost a přímost na duši dnes také těžko najdete. Díky své pracovitosti, zkušenostem a perfektně odváděné práci je právě nyní primářem.........ano Vaším primářem.
Prosím ty, kteří nechtějí připustit jeho obrovské pracovní nasazení a nedokáží býti tolerantní vůči jeho práci a času nechť zde nepíši onu hanlivost.
S pozdravem Pavel Reš
pb
Jen velmi těžko bych dokázal najít odborníka s velkými profesními zkušenostmi a člověka se srdcem na pravém místě jako je primář MUDr. Karnos. Jemu patří můj dík za to, že když mi bylo nejhůř, pomohl mi od krutých bolestí páteře i mé bolestmi zlomené mysli. Děkuji doktore...
P.B.
Pan doktor mě zklamal, jen sliby a nic z toho. Domluvené schůzky neustále rušil, z jedné se dokonce ani neomluvil, takže zbytečná cesta do nemocnice a zbytečná příprava na operaci. Nespolehlivý člověk.
Jiří V.
Chtěl bych moc poděovat panu primáři za velice pěkný přístup k pacientům.I když jsem byl jen na podle některých banální operaci pupeční kýly a jelikož jsem podobný zákrok nikdy nepodstoupil moje obavy co mě čeká pan primář při přijetí komentoval slovy -nebojte bude se vám tady líbit mě hned trochu uklidnily a o další obavy mě připravily ihned při přijetí na oddělení přístup sester a ostatního personálu byl velice milý,vstřícný a profesionální. Pane primáři ještě jednou moc děkuji a přeji oddělení pod vaším vedení mnoho tak spokojených pacientů jako jsem byl já
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni