Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
Fakultní nemocnice Plzeň
Edvarda Beneše 1128/13, Plzeň 305 99Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Fakultní nemocnice Plzeň
alej Svobody 80, Plzeň 304 60
Názory o lékařích (17)
Adéla
Je hezké číst jak pan doktor tady každé ženě pomohl a jakej je profik mě už 5 let operuje a odkládá operace a říká že neví co semnou je
Smutný mladí holce protahovat zákrok 5 let jen proto že jsou tady ženy co si to zaplatí
Jiři
Dlouhodobě mě obtěžovala krev z konečníku. Pan doktor mi pomohl operací( rozšířením konečníku), která nebyla vůbec tak příšerná, jak někteří píší na internetu. V nemocnici mají všichni absolutně profesionální přístup. Operace pomohla a už přes rok jsem bez problémů. Děkuji.
Jana Řezníčková
Velice milý a empetický pan doktor. Vše ochotně vysvětlí a hlavně pomůže po odborné stránce. Všem doporučuji tohoto pana doktora.
Marek Bezděk
Skvělý doktor, úspěšně mi přeoperoval pohlaví. Již od útlého věku jsem trpěl miniaturním penisem, proto jsem se rozhodl žít s vagínou.
Piela.St
Je to člověk na svém místě. Slušný k pacientům, poradí a pomůže s každým problémem. Znalý o své práci ví mnoho. Super doktor neměnil bych. Děkuji pane doktore za vaší starost o nás nemocné.
I. Olahova
Dobrý den som šťastná že som sa dostala do ruk také u doktorovi v roku 2009 má operoval na prsnik som chvála bohu poriadku má zlaté ruky úžasný lékař ktory zachránil Moj život inym ženám patry mu velké dakujeme pan doktor
Radka Hrdličková
Chtěla bych touto cestou poděkovat panu doktorovi Janu Morkovi.Operace ploténky před 2 lety.Dnes ani nevím,že nějaká byla,perfektní práce.Děkuji
Jiřina F.
Jsem skoro 7 let po operaci skoro bez problémů. Pro mne je pan doktor vážený odborník, perfektní operatér s výsledky. Klobouk dolů před takovým lékařem. Po opreraci mi zbyla pouze jizva, prso je stále hezké :-). Moc, moc, moc,....děkuji
Aleš GRŇA
Primář Mudr. Václav Karnos je vynikající chirurg vynikající člověk byl jsem u pana primáře na operaci pupeční kýly a žlučníku zároveň,přes mé celoživotní obavy z jakékoli operace vše proběhlo díky panu primářovi výborně.Ještě jedno moc děkuji
Petr
Po dnešní návštěvě u pana doktora Kydlíčka musím nic jiného než vychválit až do nebe. Profesionalita, rychlost a lidskost jsou asi ty nejlépe vystihující přirovnání. Děkuji za ošetření.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Plzni
Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Plzni