Kontaktní údaje

Dětský kardiolog s.r.o. Poliklinika Jižní Město
Šustova 1930, Praha

Umístění: Dětský kardiolog s.r.o. Poliklini...Víceka Jižní Město • Jiný Méně

Pan doktor i se sestřičkou tvoří nesmírně milý a vstřícný tým. Od podání ruky před i po vyšetření přes absenci bílých plášťů až po empatický přístup k dítěti i rodiči. Objednání po emailu je rychlé, čekací doba nikterak dlouhá (asi za 14 dní jsme měli termín). Ordinace i čekárna jsou velmi baby-friendly. Fakt se tam necítíte jako u lékaře. Měli jsme to štěstí, že naše zkušenost byla jednorázová a rychlá, ale věřím, že i při dlouhodobé péči jsou skvělí. Odbornou stránku samozřejmě hodnotit nemohu, nejsem lékař, ale mám pocit plné důvěry.

Umístění: Dětský kardiolog s.r.o. Poliklini...Víceka Jižní Město • Jiný Méně

Velmi profesionální, příjemný a vstřícný lékař. Milá paní sestřička. Hezké prostředí ordinace a čekárny.

Umístění: Medifin a.s., Poliklinika Šustova...Více • Jiný Méně

Pan doktor je skvělý a je to profesional. Moc doporučuji a tímto i moc děkuji za péči o mého tříměsíčního syna. Ordinace je krásná a sestřička vždy velice ochotna a milá. To je prostě radost k nim chodit. Děkuji a přeji hodně sil a pevné zdraví panu doktorovi.

Umístění: Medifin a.s., Poliklinika Šustova

Jsme velice spokojeni. Neuvěřitelna ochota vyjít vstříc ohledně termínu, perfektní přístup pana doktora i sestřičky k miminku.

Umístění: Dětský kardiolog s.r.o. Poliklini...Víceka Jižní Město Méně

Velice milý, sympatický a profesionální pan doktor. Skvělý přístup jak k dětem, tak i k rodičům. Dokáže vše srozumitelně vysvětlit a uklidnit.

Vstřícný, věcný, profesionální a současně lidský přístup! Navíc je ordinace originálně vyzdobená :-)