Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujeme standardní i nadstandardní zdravotní péči svým pacientům.

Služby

Specialisté

Medifin a.s., Poliklinika Šustova
Šustova 1930/2, Praha 149 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (100)

MUDr. Alena Rousová Jiný

Mám stejnou negativní zkušenost jako paní Hanka. Chtěla jsem řešit neustupující zánět oka, ale byla jsem "vyřazena" z evidence. Tak když člověk neobtěžuje a zbytečně nezatěžuje (kvůli brýlím, když kvalitní optik tohle může řešit), tak při zřídkavých skutečných obtížích se pak nedostane k rychlému ošetření. Jinak s pí doktorkou jsem byla vždy spokojená, ale tohle opatření je paralyzující, když máte najednou hledat novou ordinaci, zvlášť když většina nepřijímá nové pacienty.
    Systém nás chce zřejmě nahnat do drahých soukromých klinik!!!

MUDr. Miloslav Nosek Jiný

Arogantní, nelidský, bez jakéhokoliv zájmu provést vyšetření při akutních bolestech. Výsledkem bylo....kupte si ###. Absolutně nechápu, jak takový člověk může pracovat jako lékař.....Hodlám podat stížnost na Českou lékařskou komoru.

MUDr. Alena Rousová Jiný

Dnes jsem zavolala o pomoc s tim, ze mam zánět v očích, v sobotu jsem byla kvuli tomu na pohotovosti. Ráno se mi rozšířil zánět i do druhého oka, tak jsem žádala paní doktorku o objednání. Dozvěděla jsem se, že má karta je uložena v archivu a já už nejsem její pacientkou, protože jsem se tam nedostavila na roční prohlídku a oni po 5 letech mou kartu archivovali. Mám si najít nového očního lékaře, protože nové pacienty nepřijímá. Byla jsem její pacientkou pouhých 30 let. Jiného očaře jsem dneska nesehnala, takže se zánětem v obou očích si užívám dál. Tak až sem vede Hippokratova přísaha. Není z vas dostatečný počet bodů pro pojistovnu, tak nebude žádná léčba. Od známých už vím, že nejsem jediná, s kým bylo tak to zameteno.

MUDr. Dagmar Kunová Jiný

Profesionální přístup, detailní informace, bezchybný zákrok.

MUDr. Renata Stráníková Jiný

Paní doktorka je milá, s dětmi hovoří, jen někdy by bylo vhodné lépe a předem vysvětlit, co se bude dít. Občas jsem překvapená sama a nestačím reagovat. Sestra už je vyměněna a dobře tak, byla často opravdu nepříjemná a organizovala vše za dr - včetně vyučení diagnóz. Nová sestra je lepší.

Martin Pruner Jiný

Pan doktor Martin Pruner od roku 2015 moji zjištěnou srdeční arytmii neléčil včas a vhodným způsobem (podle vyjádření kliniky, kde jsem v roce 2023 a 2024 prodělal kardioverze a ablaci), takže pozdní náprava mého zdravotního stavu je prakticky nemožná. Jeho běžná komunikace s pacientem se převážně netýká zdravotního stavu, nepředává zprávu o výsledcích vyšetření. Pozdě, ale přece jsem zvolil jiného kardiologa.

N
    MUDr. Hana Peregrinová Jiný

Paní doktorka je akčně skvělá, pohotová a hned se nemocí dítěte neotálí.

Jan Trávníček Jiný

Pan doktor provedl velmi dobře chirurgický výkon a jako jediný zjistil správnou diagnózu, kterou nebyli schopni určit ani v nejmenované pražské nemocnici.
    Je to velmi zkušený a profesionální lékař. Doporučuji.

E
    Jan Trávníček Jiný

Pan doktor Trávníček je velice nepříjemný, neochotný a arogantní člověk, kterého pacienti pouze obtěžují. Mám s ním dvě zkušenosti a jedna horší než druhá. Sotva vás vyšetří - já musela vždy ještě jinam a jeho jednání je opravdu nevhodné. Určitě se obraťte na jiného chirurga.

Miloslava Libicherová Jiný

S paní doktorkou Libicherovou a s její sestřičkou jsem byl vždy spokojen. Jsou obě ochotné a nikdy jsem s nimi neměl problém a vždy mě vyšli vstříc.