- Zubní lékař - stomatolog
Telefonní číslo
Doudova 652/10, Praha 5, Praha
Telefonní číslo
Hledejte v názorech
Milá a pečlivá paní doktorka, bezbolestné ošetření.
Pavel Malachovski
Ve čtvrtek 22. 5. jsem byl na dentální hygieně a ošetření hlubokého kazu u paní doktorky – všechno proběhlo naprosto skvěle!
Velmi šetrný přístup, precizní práce a pečlivá péče. Žádná bolest ani nepříjemný pocit, i když se šlo do hloubky.
Jsem maximálně spokojený, zub je zachráněn a úsměv čistší než kdy dřív.
Rozhodně doporučuji!
Nejlepší paní doktorka - zubařka, jakou jsem kdy měla. Je velice pečlivá, všechny zákroky podrobně vysvětlí. Lidský a profesionální přístup. Děkuji za perfektně odvedenou práci - opravu zničených předních zubů. Paní doktorku doporučuji.
Doktor se mi velmi líbil svým profesionalismem, zkušenostmi a ochotou pomoci. A také dobrým vybavením. Doporučuji.
Jste opravdu královna v léčbě zubů. Moc děkuji za milý a pečlivý přístup. Zoubek jste mi opravila naprosto profesionálně, bez bolesti a s velkou péčí. Opravdu si toho vážím!
Найкращий лікар, який мені зустрічався. Зуби - моя вічна проблема і біль. Але потрапивши до Тетяни я змінила взагалі своє бачення. Дуже сучасно, дуже професійно, дуже якісно. Я щаслива, що знайшла такого лікаря в Празі. Дякую вам, Тетяночко, за вирішення моєї проблеми, за індивідуальний підхід і таку професійність
Paní doktorka je velmi příjemná a sympatická zubařka, která pracuje pečlivě a na vysoké úrovni. Můžu ji jedině doporučit.
Všechno bylo perfektní!!! Moc ochotná paní doktorka!!!
Nataliia Didyk
Я дуже задоволена лікарем Тетяною та її професіоналізмом , рекомендую всім .
Artem Kotugin
Paní doktorka je velmi profesionální, pečlivá a příjemná, jedna z nejlepších zubařů co jsem potkal.
Odpovědi
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
ráda bych se zeptala, zda má blížící se menstruace vliv na lokální anestezii u zubaře.
Byla jsem na zákroku (oprava zubu a vytrhnutí osmičky) a anestezie v podstatě nefungovala. Musela jsem mít 3 doplnění - nevím jak to jinak nazvat. Dávka, která mi běžně umrtví polovinu úst najedn...Více
Dobrý den. Menstruace nemá vlív na na lokální anestezie u zubáře , může mít vlív individuální snašenlivost Vášého organismu .

trápí mě zažloutlé plomby na zubech. V minulosti jsem měla špatnou dentální hygienu a mám i na předních zubech výplně, které postupem času změnily barvu. Nyní bych ráda zainvestovala a dala zuby do pořádku. Prosím jaké je nejvhodnější řešení? Musí se plomby komplet vyměnit, nebo ...Více
Dobrý den. Občas stačí jenom vyměnít staré plomby na nové , občas je nutný udělat fazéty/korunky, je to individuální. Můžu Vám nabídnout nášé služby v Praze,pokud Vám nevádí dojíždět.