Zubní lékařství

O nás

PŘIJÍMÁME NOPVÉ PACIENTY!!!!
Zubní ordinace Ludana s.r.o. je privátní stomatologické pracoviště, které se nachází v Doudové ulici, vzdálené jen 5-7 min klidné chůze od stanice metra Pražského povstání.

Naše odborníky poskytují komplexní stomatologickou péči zaměřenou především na estetickou stomatologii, na parodontologii. K dosažení ideálního výsledku jsou používány nejmodernější přístroje, materiály a postupy.

Naši prioritou je individuální , maximálně komplexní a empatický přístup, využití špičkových materiálů a bezbolestné ošetření.

Snažíme se nejen o maximálně kvalitní ošetření po odborné stránce, ale i také o maximálně citlivý psychologický přístup vedoucí k odbourání strachu před ošetřením.

Naše ordinace disponuje mezi jiným digitálními zobrazovacími systémy (intraorální a panoramatické rentgeny) .

Intraorální rentgen umožňuje vytvoření detailních snímků, které jsou nezbytné k odhalení velmi malých kazivých defektů v mezizubních prostorách nebo pod výplněmi.

Panoramatický rentgen (OPG) podává přehled o celém rozsahu chrupu včetně čelistních dutin a kloubů a poskytuje tak další informace o případných onemocněních.

Digitální rentgeny jsou šetrné k organismu - dávka záření je velmi nízká.

Ordinace je zařízena tak,abyste se cítili co nejpříjemněji a zcela ztratili obavy z její návštěvy.
Naše specializace

Doudova 652/10, Praha 147 00
Pojištění
  • Maxima
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (638)

Dr. Valerii Vashchuk • ošetření zubního kazu

Jako vždy, kvalita, ochota a snaha pomoci. Není na co si stěžovat, naopak můžu pana zubaře jen doporučit.

Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena

Neuvěřitelný přístup, laskavost, šetrný výkon, paní Bc. všechno podrobně vysvětlila.Byla jsem nadmíru spokojená

Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena

Jsem moc spokojená. Navštívila jsem už hodně ordinací a tato je za mě TOP. Vše hezky vysvětleno a ošetření bylo velmi precizní.

Dr. Valerii Vashchuk • ošetření zubního kazu

Pomoc člověku i když nechodí pravidelně.Má semnou trpělivost.

T
    Dr. Valerii Vashchuk • extrakce zubu

Profesionalni pristup. Velice prijemna sestricka. Ciste prostredi. Spokojenost. Doporucuji.

I
    Dr. Valerii Vashchuk • extrakce zubu

Milý přístup, vše co jsem potřeboval bylo vysvětleno, zákrok proběhl v pořádku

Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena

Byla jsem moc spokojena s průběhem celé návštěvy. Líbí se mi její profesionální přístup a možnost objednat se i ve večerních hodinách. Rozhodně doporučuji!

Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena

Naprostá spokojenost vše mi bylo vysvětleno, ukázáno, nemám co vytknout.

Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena

Milé a vstřícné jednání, srozumitelné vysvětlení všech zákroků

Dr. Valerii Vashchuk • zubní vyšetření

Velice příjemné prostředí,profesionální přístup lékaře.