Dentální hygiena (45-60 minut) • 1 600 Kč
Dentální hygiena (do 30 minut) • 1 000 Kč
Dětská dentální hygiena (30 minut) • 900 Kč +2 Více
Hloubkové čištění - parodontoza (90 minut) • 2 700 Kč
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Dentální hygiena (45-60 minut)
1 600 Kč
Stomatologická péče
Dentální hygiena (do 30 minut)
1 000 Kč
Stomatologická péče
Dětská dentální hygiena (30 minut)
900 Kč
Stomatologická péče
Hloubkové čištění - parodontoza (90 minut)
2 700 Kč
Instruktáž domácí dentální hygieny
Věra N.
Slečna Simona byla velmi příjemná a profesionální. Podrobně mi vysvětlila správnou techniku čištění zubů a ochotně zodpověděla mé dotazy. Průběh dentální hygieny byl opět důkladně popsán, takže jsem věděla, co mě čeká. Samotný průběh byl naprosto bezbolestný a precizně provedený. Rozhodně doporučuji návštěvu každému, kdo chce kvalitně pečovat o svůj chrup.
Kristýna D.
Kromě naprosté profesionality, precizního ošetření a uklidňujícího popisu každého kroku, je paní hygienistka vždy velmi milá a ochotná. Návštěva její ordinace je příjemná a s výsledkem jsem opakovaně spokojena!
D. V.
Na dentální hygieně jsem dnes byla poprvé a opravdu mohu doporučit. Slečna hygienistka, vše krásně vysvětli, nikam nespěchá a ukáže. Samotná hygiena proběhla rychle a bezbolestně, slečna je opravdu precizní, jemná s zajímá se o pohodlí klientů.
S výsledkem jsem velice spokojena, mohu 100% doporučit a už se těším na další návštěvu.
MK
U slečny Simony jsem byla na dentální hygieně již po několikáté a jsem 100% spokojená. Je velice profesionální, empatická a ochotná pomoci a vše vysvětlit. Vždy se usmívá a je radost se k ní do ordinace vracet. Doporučila bych ji každému - ošetření od ní nebolí, naopak je velice jemná a dopředu hlásí, že pokud bude něco nepříjemné, tak se ozvat a nebát se. Moc tuto šikovnou slečnu hygienistku doporučuji!
Magda
Slečna je šikovná a s jej prácou som spokojná. Všetko robí šetrne a vie dobre vysvetliť starostlivosť o zuby. Ošetrenie u nej odporúčam.
Lucie
Chodím ke slečně Simoně pravidelně už několik let a jsem nad míru spokojená! Vždy mi vše odborně vysvětlí a čištění je vždy velmi profesionální a zároveň něžné ;) teď jsem absolvovala i ordinační bělení a jsem nadšená!!! Slečna je navíc velmi milá! Všem můžu jen doporučit!
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze