MUDr. Šárka Štádlerová

Plzeň 1 adresa

Kontaktní údaje

Poliklinika Bory s.r.o.

Čechova 2641/44, Plzeň

• Pani doktorka je strašně fajn. Je kvalitní doktorka a taky kvalitní člověk. Přátelsky s váma jedná a pozorně naslouchá. Roubová Ľubica

Děkuji za vše, za život, za péči, za starost, za rozhovor, za přátelské jednání, které neztratilo úroveň.
    Pejťa Šmrhová

• B

Naprosto úžasná paní doktorka. Vlastně si u ní nepřipadáte jako u lékaře, ale jako u kamarádky. U kamarádky, která je ale sakra velký odborník! Perfektní péče o pacienta - odborník, ale zároveň s velmi lidským přístupem. Zachránila mi život a teď mi pomáhá, aby ten život za něco stál.
    Děkuji!!!
    vděčná pacientka

• Skvělá lékařka, empatický přístup,milá, usměvavá, vždy vyjde vstříc.

• Kvalitní péče doktorky. Velice pečlivá, ochotná.

• chodí k ní můj syn a já ho doprovázím. Je skvělá, moc nám pomohla.

• Profesionálka. Jsem nadšená !!!

• paní doktorka je skvělá,empatická,lidská,příjemná,moc mi pomohla a já ji za to mnohokrát děkuji.

• Několikrát jsem dala na doporučení svých známých, když jsem měnila lékaře. Jediný případ, kdy se to stoprocentně povedlo, je doktorka Štádlerová. Jsem v její péči už 6. rok, po 2 lech bez potíží a ty poslední roky už si s ní chodím jen povídat. Skvělá

• Je skutečně jedinečná a moc fajn. Doporučuji. Aleš Cerha