Zobrazit ostatní profily internistů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Michala
Pan doktor je dobrý odborník, který mi vždy pomohl, ale vím s jistotou, že s angínou za ním nechodte, to se akorát naštve. Někdy může působit arogantně, to ano, ale chodí k němu celá naše rodina už přes 10 let a jsme moc spokojeni. Jen musíte vědět jak na něj :-) a celkém chápu tady napsané negativní názory. Pokud čekáte, že se k vám pan dr. bude chovat jak k celebritě, tak k němu raději nechoďte ;-)
Za každého z nás hovoří práce, která za ním nechává nesmazatelnou stopu. Rozhodně to není anonymní tlachání hrstky lidí, kteří se na internetu, díky své anonymitě snaží realizovat, protože v normálním životě na to nemaji.
Můj oblíbený lékař splňuje všechna krytéria, která jsou dostupná pro dobrého a obětavého lékaře. Měl by být v důchodu, protože je o pár dní starší než já, ale přesto vykonává stále své poslání a je tu pro nás. Díky.
Lékař s velkými zkušenostmi, které dokáže využít ve prospěch pacienta. Velmi dobře volí komunikaci s pacientem tak, aby ho motivoval k chování vedoucí ke zlepšení zdravotního stavu.
Tento pán se neumí ani představit, z pacienta dělá naprostého pitomce, naprosto nebere ohledy na to, že člověku zrovna není dobře a je arogantní jako nikdo jiný. Nechápu, jak se sebou může žít. Naprosto nedoporučuji, moje nejhorší zkušenost.
výborný praktik a diagnostik, trpělivý a odpovědný.
Hana
Nepříjemný, nesnáší pacienty, kteří kouří. Nevybíravým způsobem mi sdělil, že mám rakovinu plic. Prodělala jsem všemožná vyšetření, aby se ukázalo, že jsem naprosto v pořádku. Na jiného pána řval ať si najde jiného doktora. Prostě hrůza, nikdy více!!!!!!!!!
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze