Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolí

Umístění: Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a. s. Jiný

Paní doktorka je skvělá odbornice a vše dokáže vysvětlit . Mě už léčí dlouho a mohu říci že se můj zdravotní stav zlepšil. Chtěl bych také poděkovat sestřičce za je jí profesionální přístup.

v žádném případě nedoporučuji! nic neumí a u mě napsala neúplnou lékařskou zprávu, přešla jsem k jinému lékaři!
není to dobrá lékařka!
není lidská a je nepozorná,už k ní pro ztrátu důvěry nikdy nepůjdu!!!
ona spíše pacienty odbývá....NEDOPORUČUJI! není vůbec lidská a vstřícná...

Není to pravda co se tady píše! Kdyby byla tak dobrá,nebyly by tu jen 4 kladný recenze. Nejspíš to jsou většinou
její známý či příbuzný co jí tak přehnaně kladně hodnotí. Kolem ní jsou lepší doktoři, kteří si zaslouží uznání.
Poznal jsem jí a nic lidskýho jsem na ní neviděl ani od ní neslyšel. Díky tomu,že jsem přestoupil k jinému lékaři,tak jsem přežil.

Paní primářku znám jako pacient jejího odd. Je to odbornice na svém místě a i se srdcem na tom správném místě. Díky za takové lidi.

MUDR,PRIMÁŘKA ROMANA BÁLKOVÁ JE VINIKAJÍCÍ LÉKAŘKA SE SPRÁVNÝM PŘÍSTUPEM K PACIENTŮM,JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ A TAKOVÝCH JE STRAŠNĚ MÁLO,JE PŘÍVĚTIVÁ A PROSTĚ ČLOVĚK NA SVÉM MÍSTĚ,VŠEM JI DOPORUČUJI A I JEJÍ ODDĚLENÍ JE NEJLEPŠÍ V ČESKOLIPSKÉ NEMOCNICI,

Paní doktorka je velmi příjemná a po odborné stránce velmi na výši. Je trpělivá, milá a má pochopení pro nás nemocné. Doporučuji a paní doktorce děkuji.

Paní doktorka mi před několika lety zachránila život.Od té doby jsem jí vděčný za to co pro mně udělala,myslím že to bylo víc než její povinnost.Chodím k ní pravidelně na kontroly a vždy má pro každého pacienta úsměv a dobré slovo,které zahřeje u srdíčka.Děkuji paní doktorko.Všem mohu jen a jen doporučit.