DŮLEŽITÉ:
Nový objednávací kalendář od 1.4. 2022 na adrese: https://www.znamylekar.cz/petr-bozdech/gynekolog/kromeriz
Tento objednávací kalendář bude zrušen!

Přeji hezký den
MUDr. Petr Bozděch

Běžný termín

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Běžný termín

Umístění: Ordinace MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Vstřícnost, milá komunikace, snaha vše vysvětlit, objasnit, přesný popis všech úkonů před i během jejich provedení. Velmi mile mě překvapily zobrazovací metody díky kterým je možno průběh vyšetření sledovat. Do detailu promyšlené je i uspořádání ordinace, kde je zachována nejvyšší možná míra intimity při převlékání i při čekání na zahájení vyšetření.

Umístění: Ordinace MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Dnes jsem poprvé narazila na paní doktorku a byla jsem moc spokojená. Ochotná, vše vysvětlila . Sestřička také milá . Za mě spokojenost .

E
Umístění: Ordinace MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

S paní doktorkou jsem byla velmi spokojená. Příjemná, pečlivá, vše vysvětlí. Její péči určitě doporučuji.

E
Umístění: Ordinace MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Příjemné, laskavé, vstřícné jednani. Tentýž den jsem věděla výsledky i když jsem ordinací nastavovat až po 12 hodině. Jsem nadmíru spokojená s úžasným přístupem hned pomoci. E. H

Umístění: Ordinace MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Vzdy velka spokojenost, jak u pani doktorky, tak pana doktora, mile sestricky, nikdy jsem necekala. Nemam co vytknout.

Umístění: Ordinace MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Komunikace i časová přesnost.Vyšetření moderní .Vstricnost a ochota sestry.Velmi kvalitni zazemi.Klidna navsteva.

N
Umístění: Ordinace MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Všechno standartně v pořádku.Příjemná komunikace jak s lékařem ,tak i se sestrou.Jen překvapená,že noví lidé.

Umístění: Ordinace MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Pěkné prostředí,kvalitní péče,vyšetření podle objednaného času bez čekání ,celkově jsem velmi spokojena.

Umístění: Ordinace MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Velmi příjemný pan doktor, měl snahu pomoct. Vyšetření bezbolestné a prostředí hezké, čisté. doporučuji.

B
Umístění: Ordinace MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Paní doktorka je velmi profesionální, vstřícná , vyšetření bylo v pořádku , velice podrobné.