O nás

Vážené klientky,

děkujeme Vám za Vaši přízeň a těšíme se na další spolupráci v roce 2021.
Chtěli bychom Vás tímto informovat, že od nového roku dojde k jistým organizačním změnám.
Nově se na Vás v ambulanci budou těšit lékaři: MUDr. Petr Bozděch a MUDr. Michaela Glaicová. MUDr. Roman Laštůvka bude nadále vykonávat roli odborného garanta pro ambulantní provoz.

Noví lékaři mají bohaté zkušenosti z nemocničního i ambulantního provozu, a v současnosti jsou zároveň zaměstnanci Kroměřížské nemocnice.

Věříme, že tato provázanost bude příjemným bonusem ve smyslu návaznosti péče pro většinu z Vás.

Služby

Specialisté

Moravcova, Kroměříž 767 01
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (118)

MUDr. Michaela Glaicová Jiný

Paní doktorka ke mě po celou dobu vyšetření přistupovala velmi citlivě a profesionálně, že jsem si během rozhovoru ani nevšimla, že už mám vyšetření i za sebou. Úžasný přístup, za který moc děkuji.

MUDr. Michaela Glaicová Jiný

Pani doktorka je proste uzasna a hlavne empaticka

MUDr. Michaela Glaicová Jiný

Nejen vynikající lékařka, ale i jako člověk příjemná, ochotná, chápající, trpělivá, vždy s úsměvem. Sestřička milá a ochotná. Co víc si přát?

MUDr. Michaela Glaicová Jiný

Paní doktorka Glaciová je profesionálka, nic při prohlídce neopomněla. Byla jsem přijata přesně v objednanou dobu, sestra v recepci také milá.

MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Vstřícnost, milá komunikace, snaha vše vysvětlit, objasnit, přesný popis všech úkonů před i během jejich provedení. Velmi mile mě překvapily zobrazovací metody díky kterým je možno průběh vyšetření sledovat. Do detailu promyšlené je i uspořádání ordinace, kde je zachována nejvyšší možná míra intimity při převlékání i při čekání na zahájení vyšetření.

MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Dnes jsem poprvé narazila na paní doktorku a byla jsem moc spokojená. Ochotná, vše vysvětlila . Sestřička také milá . Za mě spokojenost .

E
    MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

S paní doktorkou jsem byla velmi spokojená. Příjemná, pečlivá, vše vysvětlí. Její péči určitě doporučuji.

E
    MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Příjemné, laskavé, vstřícné jednani. Tentýž den jsem věděla výsledky i když jsem ordinací nastavovat až po 12 hodině. Jsem nadmíru spokojená s úžasným přístupem hned pomoci. E. H

MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Vzdy velka spokojenost, jak u pani doktorky, tak pana doktora, mile sestricky, nikdy jsem necekala. Nemam co vytknout.

MUDr. Roman Laštůvka Běžný termín

Komunikace i časová přesnost.Vyšetření moderní .Vstricnost a ochota sestry.Velmi kvalitni zazemi.Klidna navsteva.